joi, 26 mai 2016

Escrocul Maior e indignat! Și noi, de hoția lui de 35.000 de lei pe PFA făcut special la porcul lui de partid!Escrocul Maior e indignat! Și noi, de hoția lui de 35.000 de lei pe PFA făcut special la porcul lui de partid!
ANI, cum e cu banii furați de Maior pe PFA de inginer la 40 de ani? 3 iulie înființare, 5 iulie angajare la porcul lui de partid! După stil, nu a scris nici retardatul, nici microfonistul de consilier pentru retardat, ci amețitul de senator cu familie adusă în primărie! Atenție, DNA, la bandiții PNL cu termopane, mansardări și ce mai are jegul cu mita de decontat!
LUCRĂRI LA COLEGIUL NAŢIONAL UNIREA ÎN VALOARE DE 3.500.000 DE LEI
Joi, 26 Mai 2016 07:54 | Imprimare | EmailMarime text:

„ Din cauza unor zvonuri lansate de unii candidaţi în spaţiul public, pe fondul campaniei electorale, sunt obligat să fac câteva precizări, cu privire la Colegiul Naţional Unirea. Având în vedere că este şcoala mea de suflet, pentru că eu sunt absolvent al acestui colegiu, sunt profund indignat de modul în care unii îşi fac campanie electorală, prin dezinformarea târgumureşenilor. În ceea ce priveşte Colegiul Naţional Unirea există HCL nr. 241/2014 şi HCL 247/24.09.2015 prin care s-au aprobat banii pentru mansardare şi extinderea claselor pentru secţia română. A fost realizat studiul de fezabilitate, aşa cum am promis. Lucrările nu pot fi demarate în timpul şcolii, doar pentru că ne aflăm în campanie electorală, să deranjăm procesul de învăţământ. Vom începe lucrările în vacanţa de vară şi doresc pe această cale să transmit liceenilor care se pregătesc de bacalaureat mult succes la examenele ce vor urma. Celor care dezinformează le transmit că există viaţă şi după data de 5 iunie. "  a declarat Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Tîrgu Mureş, Dorin Florea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu