vineri, 27 mai 2016

Ghici ce escroci fură banul public în spitalul târgumureșean



Ghici ce escroci fură banul public în spitalul târgumureșean

http://www.evz.ro/miscare-fara-precedent-din-parte-ministerului-sanatatii-s-a-publicat-numele-principalului-jucator-pe-piata-biocidelor.html
Cu diverși nenorociți puși politic și cu lichelele de doctori cu firme cu afaceri din banii publici, și nu vorbim numai de bandiții de subordonați ai banditului Florea, Târgu-Mureș e raiul hoției etnice și de partid sub nasul și cu acceptul SRI! Atenție, DNA, la bandiții în halate albe!

În urma uriaşului scandal cu dezinfectanţi, Ministerul Sănătăţii face primul pas spre transparenţă, publicând lista cu toate contractele pentru biocide încheiate de spitale, anul trecut.

Surprinzător, Hexi Pharma se află pe locul secund după AL CARINA SRL, unde, o singură comandă valorează mai mult decât 600 de contracte ale firmei lui Dan Condrea, transmite tvr.ro. Pe locul trei apare firma Remix Com.

Pe o listă publicată deja de Ministerul Sănătăţii se pot observa numele celor 12 furnizori de dezinfectanţi care au semnat contracte de peste 27 de milioane de lei cu spitalele din toată ţara.

Al Carina este o companie ploieşteană care a încheiat un singur contract de peste 10 milioane de lei cu Spitalul din Tîrgu Mureş. Hexi Pharma a obţinut doar 8 milioane de lei din peste 600 de contracte.

În urma investigaţiilor realizate de reporterii Ştirilor TVR, firma Al Carina nu figurează cu sediul la adresa trecută în acte, acolo fiind doar o casă de locuit, iar la adresa pe care jurnaliştii au obţinut-o telefonic, se află doar un depozit în câmp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.