luni, 23 mai 2016

În caz că bandiții români cu autocolante identice cu ale lui Florea (sic) mai vor să manipuleze cu zdrențele lor bețivane de la SRI!În caz că bandiții români cu autocolante identice cu ale lui Florea (sic) mai vor să manipuleze cu zdrențele lor bețivane de la SRI!


Sunt interzise, de asemenea, afișele electorale care combină culori sau alte semne grafice, astfel încât să evoce simbolurile naționale ale României ori ale altui stat.
De reținut că  proștii din Târgu-Mureș nu au fost în stare să compare autocolantele ilegale și șovine cu cele ale lui Florea! Pentru că….mafie!

Bandiții lui Florea nu mai pot manipula cu securistul din dotare și cu autocolante în culorile steagului UngarieiBandiții lui Florea nu mai pot manipula cu securistul  din dotare și cu autocolante în culorile steagului Ungariei
Campania electorală este în sfârșit una normală la Târgu-Mureș, fiind interzise manipulările ordinare cu afișe și autocolante lipite pe blocuri și gardurile caselor. Veste tristă pentru sereistul lui Florea, dar să nu subestimăm capacitățile gunoaielor cu ochi albaștri prin profesie care deja au mișcat pe tîrgumureș.ro. Gunoiul etnic miroase exact la fel, pentru excursii, banii pe AS sindicală și pentru demenții ziși...vulturi albaștri.

Totuși, cui vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul cei de PSD și UDMR, porci mincinoși și sereiști ratați ai PDL Mureș?!Totuși, cui vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul  cei de  PSD și UDMR, porci mincinoși și sereiști ratați ai PDL Mureș?!
Bandiții etnici care inventează mereu ceva contra maghiarilor - în campania lor electorală - au ghicit locurile de etalare ale lui Florea și dimensiunea, hârtia, lipiciul și caracterul folosit și, desigur, ca niște vandali imaginari care se respectă, au atacat contracandidații pedelistului, adică PSD și UDMR. Pentru leprele astea, au fost făcute sesizările necesare la poliție, DNA, CNCD, Birouri electorale, să aflăm dacă Florea nu va pune iar pe seama lui Bretfelean operațiunea cu replica cunoscută: e fost ofițer SRI, știe ce vorbește! Știm și noi și de aceea am semnalat minciuna, manipularea etnică, încercarea de a stârni cu minciuni românii contra maghiarilor, ceea ce i-ar putea aduce o nouă amendă lui Florea, dacă va fi dovedită, mai proaspătă ca aceea de acum câteva săptămâni pentru lipsă acces persoane cu handicap în autobuze subvenționate și pe care porcul pedelist și-a purtat gratis fățoiul(apropo, dacă Siletina e orfană de Maior, de ce continuă porcul pedelist să își pună reclama gratis acolo, pe mașina cu transportul subvenționat?!), iar porcii cunoscuți au făcut și autocolante ilegale, legea stabilind că nu se pot folosi culorile într-un mod care duce la steagul unei țări. Ce să vezi, leprele care se cred încă în martie 1990 și în SRI au venit cu autocolante identice cu ale lui Florea, de proști ce sunt, crezând că nu îi verifică nimeni!, în culorile roșu-alb-verde, să știe românul prost că roșu-alb-verde e noua ciuma neagră, care mai și vinde Ardealul! Manipulare ieftină, parcă la SRI se făcea școală serioasă sau acum își cumpără toți borâții loc la serviciul secret?!

 Conform legii 33 din 2007, articolul 40, e interzisă folosirea culorilor într-o succesiune care reprezintă steagul (aici al  Ungariei, pentru că bastarzii ăștia care se dau și sereiști cred că românului trebuie să îi arăți în roșu-alb-verde cine…fură Ardealul și Târgu-Mureșul furat deja de bandiții PDL Mureș!)
Pentru amatorii de licitații care s-ar putea să fie plătite de porcul din banii publici, pe primărie, autocolantele lui Florea, cele cu PCR și cele cu atacul imaginar al UDMR plus PSD au dimensiunea de 21x 14,5!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu