luni, 30 mai 2016

Bandiții mituitului Florea dau bani elevilor în campania zdrenței! Măcar nu au mai dat mită prin IȘJ Mureș pentru hipermarketul Real!Bandiții mituitului Florea dau bani elevilor în campania zdrenței! Măcar nu au mai dat mită prin IȘJ Mureș pentru hipermarketul Real!
Mită după mită la gunoiul etnic din primărie, borfașul cu mită, ironia sorții, profesori pupincuriști care nu spun nimic și hoție a porcului inclusiv pentru banii din Cupa liceelor pentru furat 100.000 de euro prin echipamente Joma! Interesele demenților români pe gunoaiele de români sau ce?! SRI veghează și…scrie! În campania banditului!


Mita lui Florea în campania pentru Băsescu! Escrocii PDL au dedicat tichetele pentru Real, ilegal, profesorii fiind folosiți de borfaș pentru topit banii publici și pentru obținerea de vot pentru gunoiul etnicMita lui Florea în campania pentru Băsescu! Escrocii PDL au dedicat tichetele pentru Real, ilegal, profesorii fiind folosiți de borfaș pentru topit banii publici și pentru obținerea de vot pentru gunoiul etnic
Consiliul concurenței nu s-a băgat, escrocul a folosit banii publici în campania pentru Băsescu. Hoție etnică a porcului PDL Mureș! Peste 700.000 de lei pentru escroc și candidatul lui!
Florea, mită pentru 1600 de cadre didactice. După mita  cu tichete Real, din campania pentru Băsescu!
DNA, ia escrocul rămas în primărie după ce rahatul lui a plecat și verifică cum se ia mită pentru 1600 de cadre didactice! Atenție, hoțul a dat mită și în campania pentru Băsescu, celebrele tichete 150 de lei cu dedicație pentru Real! DNA, luați și descreieratul respectiv pentru noua dedicație și hoție pe restaurantul porcului decedat Țerbea!
Primarul Dorin Florea, alături de cadrele didactice cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii
Luni, 07 Martie 2016 12:51 | Imprimare | Email
Marime text:
Complexul „President” din Tîrgu Mureş a fost gazda întâlnirii dintre cadrele didactice din localitate şi reprezentanţii Primăriei municipiului. Întâlnirea, la care au participat peste 1.600 de profesori, a fost organizată cu prilejul Zilei de 8 martie, Ziua Internaţională a Femeii. „Doamnelor şi domnilor învăţători şi profesori, doresc să vă transmit că aveţi o mare responsabilitate, aceea de a-i educa şi învăţa pe copiii noştri şi de aceea vă cer exigenţă maximă pentru că aceşti copii reprezintă viitorul României. Dragi elevi, vă sfătuiesc să învăţaţi, să-i aveţi repere pe înaintaşii noştri şi nu pe cei care se perindă zilnic pe la televizor şi cred că ne reprezintă, cei care seamănă ură şi dezbinare, iar dumneavoastră stimaţi părinţi, fiţi alături de copii, educaţi-i şi îndrumaţi-i aşa cum au făcut şi părinţii dumneavoastră, cu dragoste şi responsabilitate”, le-a transmis primarul  Dorin Florea, celor prezenţi la festivitate. Pe tot parcursul manifestării primarul Florea a fost însoţit de consilierul său personal, Claudiu Maior.
Biroul de presă al primărieiPeste 500 de elevi din 27 de şcoli din Tîrgu Mureş vor primi burse de performanţă şi de studiu, în valoare totală 734.290 de lei. Burse pentru performanţă vor primi 126 de elevi, iar 447 de elevi vor primi burse de studiu. Banii vor fi înmânaţi începând  cu data 30 mai,  de către conducerile şcolilor la care aceşti tineri sunt înscrişi.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu