joi, 5 mai 2016

Fiecare campanie a bandiților lui Dorin Florea, alte golănii din banii publici și cu foștii sereiști!



Fiecare campanie a bandiților lui Dorin Florea, alte golănii din banii publici și cu foștii sereiști!
În 2008 Florea câștiga primăria, cu escrocul prins cu PFA ilegal Maior. Pentru a pompa bani în familionul sectantului Maior, Florea a inventat... loc de divizie secundă. După două eșecuri, Forex și Minerul, a cumpărat locul lui AS Sânnicolau Mare de la primar PDL. Escrocul a primit astfel loc și susținere din banii publici și Florea voturile prostimii. Viorel Duru, de la licențiere, s-a făcut că nu știe regulamentul cu interzicerea promovării zdrenței care își cumpără loc de divizie, nici că cei doi bandiți PDL Mureș au inventat culorile albastru-portocaliu, ca să se știe ce hoți de partid sunt mafioții supremi în Târgu-Mureș. Dementul și retardatul aveau să schimbe nume și culoare și au fost prinși cu hoție pentru gunoiul care nu își plătea datoriile la stat! Atenție, hoții retardatului au furat și 50 la sută din contractele din vânzarea fotbaliștilor, în baza unui articol pentru mafiotul lui Florea care spunea că nu se plătește dacă retardatul are datorii mai mari decât încasările din vânzare de fotbaliști! Atenție DNA Târgu-Mureș la hoția celor două lepre și a slugilor inepte și șantajate din CL!

2012, atacul imaginar al vandalilor, inventat de securistul Bretfelean. Boul lui l-a dat de gol, susținând că Bretfelean a inventat atacul, iar banditul a furat 1900 de euro pentru 3000 de autocolante pe magazin FCM, cum scrie în licitatiapublica.ro!


2014, alegeri pentru europarlamentare, cu banditul inspirat probabil tot de leprele securiste, clama: UDMR și PSD vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureș. Proștii au reprodus culorile steagului Ungariei, ilegal și au scris în limba română, semn că securiștii sunt mai proști decât bănuiam și că ei îi credeau pe târgumureșeni niște animale gen martie 1990, dispuse să se omoare pentru inscripții bilingve! Cretinul a uitat, însă, că are autocolantele exact de dimensiunea celor cu UDMR vinde Ardealul. Dosar închis  și el, pe motiv că poliția nu a putut să identifice banditul din primărie  în baza autocolantelor primite!


2016, vandali și autocolante. Tot oamenii securistului Bretflelean. Teme convenabile, slugile la fel. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.