luni, 30 mai 2016

Nu, pentru penalul nenorocit Dorin Florea! (1)



Nu, pentru penalul nenorocit Dorin Florea! (1)
Un mic serial pentru a arăta motivele pentru care un penal nenorocit și cercetat și pentru mită nu trebuie votat, nici măcar de dezaxații care votează etnic orice lepră, nici de sereiștii interesați ca Târgu-Mureșul să continue să fie orașul hoției pur românești.
Uniformele pătate, condamnările definitive și încălcările statutului de către sereiști
Florea are apetență pentru cei ca el, inși cu probleme în justiție, pentru sereiști și alții de genul respectiv, încercând astfel să își facă mica armată care să apere borfașii lui și pe el!
1.     Filip. Căzut de fazan, ca orice colonel  care se respectă,  la momeala firmă pentru pază ape și maluri. La un pas de pușcărie, ins de care s-a scăpat și pentru ca Florea să își aducă gășcar la gardienii publici.
2.     Filimon. Colonel și acesta, dar în partidul lui Florea și cu înjurături la adresa țiganului Florea, celebra înregistrare audio! Condamnat pentru incendiul din piață, pus pe făraș de justiție de la Piețe.
3.    Pavel. Colonel și acesta, pus la piețe și apoi la poliția locală. Zburat pentru condamnare definitivă afacere cu jandarmi și accident în Ungurime.
4.     Bretfelean.  Colonel și ăsta, zburat de la conducerea SRI Maramureș pentru încălcarea gravă a statutului SRI,  unii scriu că pentru băut, reabilitat de hoții noștri și plimbat în excursii folclorice și tabere de pictură ale vulturilor albaștri, a.k.a. sereiști împuțiți. Foarte util borfașului, care i-a recunoscut manipularea cu vandalii inventați la un pahar de… melancolie: Bretfelean e ofițer SRI, știe ce vorbește. Și insul vorbește! Căutați afișele și pliantele bilingve și ghiciți cine e în spate!
Pentru cunoscători, lângă Florea sunt și inși din SRI sub acoperire, una dintre acoperiri fiind…presa! Vă las neplăcerea să îi găsiți pe borfași!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.