luni, 30 mai 2016

Nu pentru penalul nenorocit Dorin Florea! (3)Nu pentru penalul nenorocit Dorin Florea! (3)
Un mic serial pentru a arăta motivele pentru care un penal nenorocit și cercetat și pentru mită nu trebuie votat, nici măcar de dezaxații care votează etnic orice lepră, nici de sereiștii interesați ca Târgu-Mureșul să continue să fie orașul hoției pur românești.
Gășcarii prinși de ANI, cercetați de ANI sau de alte instituții și escrocheriile subordonaților de bandit, dar nu numai:

1.     Maior. Escroc care s-a angajat pe PFA la șeful lui de partid. Escrocul și-a făcut PFA cu nici 48 de ore de angajare. ANI a câștigat procesul definitiv și astfel escrocul pe care banditul îl vroia primar așteaptă alte alegeri și rezolvarea problemei cu mita Coral de care scrie EVZ.

2.     Akos Mora. Subordonat al lui Florea, ajutat de nenorocit și cu primăria partener la festivalul ilegalui, tocmai la Daneș! Nici o problemă pentru hoțul nostru! Evacuat din parlament, rahat mediatic cât casa!
3.     Urcan, primar pedelist, prins de ANI și somat să zboare din deputăție!
4.   Copotoiu, prins de ANI cu măgării, definitiv, în gașca susținătorilor lui Florea pe interese UMF, sportive și nu numai.
5.     Nicu Mihoc, turnător comunist, nici o problemă pentru Florea, șeful lui de partid care îl omenește cu festivaluri/spectacole cu recitări mai puțin comuniste - probleme cu CNSAS: http://www.cnsas.ro/documente/monitoare/2011/Mihoc%20Nicolae.pdf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu