miercuri, 18 mai 2016

Ședință de CL cu dedicații și interese pentru abonații penalului și mituitului Florea



Ședință de CL cu dedicații și interese pentru abonații penalului și mituitului Florea
Cum nici probele SRI nu îi sunt scoase penalului și mituitului Florea din dosarul milioane de euro ilegal pentru retardatului cu ASA și cu mită Coral, continuă vrăjitoriile specimenului infect.  Mâine, ședință cu dedicații!

2. Proiect de hotărâre privind menţinerea pe anul 2016 a ajutorului de minimis acordat pentru SC PRIVO IN SRL  Tîrgu Mureş, în baza Hotărârii Consiliului Local Municipal nr. 143/29.05.2014. Privo, sponsor Iglesias, sute de mii de euro scutire de la primăria sponsorizată, DNA se face că nu știe!
 6. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Local Municipal nr. 217/11.07.2013 referitoare la unele măsuri în organizarea concursului ,,Natura pentru viaţă''.
7. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local Municipal nr. 76/25.02.2016 referitoare la aprobarea amplasării unei statui în zona Cetăţii Medievale din Tîrgu Mureş a reprezentanţilor Şcolii Ardelene.
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „PUZ – Reconformare zonă pentru construire bloc de locuinţe şi amenajări exterioare" str. Livezeni fn., cu regulament local de urbanism aferent, beneficiar: S.C. „Regional Business Solution" S.R.L. PUZ pentru Poruțiu, care își mai înființează câte o firmă, ca să se uite ce învârte la șeful lui de partid!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.