vineri, 27 mai 2016

Pensionarii, folosiți de bandiții lui Florea în campania gunoiului cunoscut! Pe banii publici și pe interesele nefericiților vârstnici!Pensionarii, folosiți de bandiții lui Florea în campania gunoiului cunoscut!
Pentru acei vârstnici care își vând demnitatea pe un blid de mâncare din banii publici în compania hoților PNL, mega-gunoaiele care au furat etnic Târgu-Mureșul sub nasul SRI!Primarul Dorin Florea, alături de pensionarii târgumureşeni
Vineri, 27 Mai 2016 07:45 | Imprimare | EmailMarime text:

Peste 300 de pensionari din Tîrgu Mureş au participat la tradiţionala „Zi de club", care a avut loc joi, 26 mai 2016, la Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul" - Weekend. „Şi de această dată, am petrecut momente deosebite alături de vârstnicii din oraş. De-a lungul timpului, s-a creat o relaţie specială între primărie şi pensionarii din municipiu, bazată pe respect şi încredere, o legătură solidă şi un dialog permanent  pe care avem grijă să le întreţinem, întâlnindu-ne ori de câte ori avem ocazia, la necaz şi la bucurie", a declarat, cu emoţie, primarul municipiului Tîrgu Mureş Dorin Florea. La rândul său, doamna Kovacs Irma, preşedinte al UGPR – Mureş a mulţumit în discursul său primarului Dorin Florea pentru sprijinul constant pe care Primăria Tîrgu Mureş îl oferă Uniunii Pensionarilor – filiala Mureş. La această manifestare au mai fost prezenţi, alături de doamna Kovacs Irma, preşedinta Uniunii Generale a Pensionarilor din România – filiala Mureş şi organizatoarea evenimentului, Claudiu Maior, consilierul primarului, Maior Marta, director în cadrul SPAS al primăriei şi Vasile Tohănean, preşedinte al Consiliului Vârstnicilor.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu