marți, 31 mai 2016

Nu pentru penalul nenorocit Dorin Florea! (5)



Nu pentru penalul nenorocit Dorin Florea! (5)
Un mic serial pentru a arăta motivele pentru care un penal nenorocit și cercetat și pentru mită nu trebuie votat, nici măcar de dezaxații care votează etnic orice lepră, nici de sereiștii interesați ca Târgu-Mureșul să continue să fie orașul hoției pur românești.
Sportul de partid sau cum să furi banii publici pe subordonați și camarilă:
1.     Țerbea cu mizeria lui de club cu câte 700.000 de euro de furat anual de către nebun. Tolontan a scris și el de hoția pe gunoiul scos din pușcărie de nebunul aflat pe atunci în PNȚCD! Din fericire pentru noi, Țerbea e mort, a scăpat și de mita în elicopter.
2.     Borșan și baschetul lui pe copii. Motiv de umflat sutele de mii de euro de la șeful lui de partid.
3.     Maior, escrocul pe PFA prins de ANI, beneficiar de zeci de milioane de euro din banii publici. Dobitoc prins cu impozitele și datoriile către stat neplătite. Hoție pentru FCM/ASA și prin Cupa liceelor. Dosar DNA pentru hoția ASA, mită Coral încă netrimisă pentru judecare, cum scrie EVZ.
4.     Joma. Insul cadorisit de bandit cu sute de mii de euro din echipamente și din mizeria de 100.000 de euro zisă Cupă a liceelor. Hoțul  candidat nu a plătit la timp nici premiile pentru elevi, motiv ca nevasta lui Someșan să se plângă în ședința CL. Se pare că nu există denunț DNA pentru nebun, nici sesizare la Curtea de conturi pentru dedicația banditului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.