duminică, 22 mai 2016

Hoții din Primăria Târgu-Mureș și trenuleț prin mituitorii lui Apostu. Borfașii PDL/PNL se respectă, ca între mituiți și mituitori!Hoții din Primăria Târgu-Mureș și trenuleț prin mituitorii lui Apostu. Borfașii PDL/PNL se respectă, ca între mituiți și mituitori!
Să nu mai spunem  că proștii din noul PNL cu mită Coral și Musgociu s-ar putea să aibă probleme și cu drepturile de licențiere, după ce banditul etnic a folosit imaginea și denumirea Thomas pentru trenuleț. O sesizare poate lămuri și asta!


Trenuleţul de la Platoul Corneşti aşteaptă să fie botezat de copiii din Tîrgu Mureş!
Joi, 19 Mai 2016 15:14 |Marime text:

Primăria Tîrgu Mureş a pregătit o supriză pe...şine copiilor, dar şi adulţilor dornici de plimbare pe Platoul Corneşti. Bătrânul trenuleţ Thomas este înlocuit de un altul nou, de culoare roşie, care va circula pe un traseu cu 600 de metri mai lung decât cel de până acum. „Trenuleţul pleacă din gară, intră prin Grădina Zoologică, după care continuă după obiectele de la fitness. Acolo e cap de linie,  până acolo a fost aprobat. De acolo, intră încă o porţiune, noi avem traversele şi şinele păstrate, de acolo continuăm tot înainte" explică primarul Dorin Florea.

Pentru că este al copiilor, primarul Dorin Florea a decis ca trenuleţul să fie botezat de cei mici. „Se lansează concursul la şcoli, părinţi, la grădiniţe. Vor fi urne puse pe platou şi pot veni cu bileţele de acasă, să le lase acolo. Pe bileţele să scrie ce denumire vor să dea trenuleţului. Vom ţine cont de dorinţele copiilor," a declarat primarul Dorin Florea.

Propunerile pentru numele trenuleţului pot fi depuse la urna special amenajată în faţa restaurantului Căsuţa din Pădure sau pot fi trimise pe adresa de email primaria@tirgumures.ro, până pe data de 27 mai, ora 2000.

Trenuleţul pentru copii, proaspăt botezat va fluiera semnalul de pornire, pentru prima oară, pe data de 29 mai, ora 1100.

Biroul de presă al primăriei

Zidezi:
Primăria municipiului Târgu-Mureş a demarat o licitaţie estimată la 10,14 milioane lei (aproximativ 2,2 milioane euro), fără TVA, pentru realizarea proiectului „Modernizare şi reamenajare spaţii publice de agrement Platoul Corneşti”. La realizarea proiectului au contribuit Bogart Construct SRL Cluj Napoca (proiectant general), ArchDesign SRL Cluj Napoca (proiectant arhitectură), NV Construct SRL Cluj Napoca (proiectant drumuri) şi DAS Engineering Grup SRL Cluj Napoca (proiectant instalaţii), iar cele opt obiective stabilite prin tema de proiectare sunt următoarele: trenuleţ de agrement, amfiteatru în aer liber, - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/sport/articol/platoul-cornesti-se-extinde.html#sthash.tFEFj2u9.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu