vineri, 13 mai 2016

Cine cară elevii târgumureșeni în campania electorală a lui Florea?!Cine cară elevii târgumureșeni în campania electorală a lui Florea?!
Pesedistul șantajabil cu nevasta cu vot pentru hoția ASA și cu fiu-su cu afaceri pe școli și Week-end prin primăria nebunului - Someșan - e victimă sigură pentru  penalii PDL/PNL. De data aceasta, insul nu ar mai fi trimis elevii pentru pupincurism la nebun! Întrebarea e cine i-a trimis, dar răspunsul poate fi stabilit prin cei care și-au luat mita în campania nebunului pentru Băsescu, tichete 150 de lei pe magazin Real și care au mâncat la jegul Țerbea!  Pentru că profesorii sunt niște fripturiști ordinari și pupă conducătorul iubit, după cum sunt obișnuiți!
Cum arată mobilizare de la Someșan, insul cu copii cărați de pe vreme cenaclului lui Păunescu în care bardul îl critica pentru că și-a băgat nevasta șefă. Critică repetată și în parlament!

Pesedistul Someșan obligă câte 4 clase din fiecare școală să presteze…Sara pe deal!Pesedistul Someșan  obligă câte 4 clase din fiecare școală să presteze…Sara pe deal!
Poate facem o bucurie celor de la ISJ Mureș, pentru noua măgărie:  obligarea ca fiecare școală sa trimită 4 clase, în jur de 100 de elevi fiecare, pentru a ține, după programul școlar, lumânări în așa-zisa Sara pe deal! Nesimțire politică, abuz în serviciu, reclamă ieftină  la politruci sau ce?! Atenție, obligativitatea prezenței elevilor la tot felul de evenimente cu politruci e deja lege la Târgu-Mureș!


Someșan aduce copii cu norma la…Sara pe deal! 4 clase pe școală, să fie aplaudaci pentru politruci și culturiștii de partid!Someșan aduce copii cu norma la…Sara pe deal! 4 clase pe școală, să fie aplaudaci pentru politruci și culturiștii de partid!
După cum ne așteptam, având în vedere precedentele, pesedistul Someșan a impus o nouă normă: fiecare unitate de învățământ să asigure 4 clase și profesorii aferenți, ca aplaudaci și susținători de lumânări! De ce nu îi duci, Someșene, direct, în… pelerinaje, cum le propuneai acum vreun an, la ctitoriile lui Brâncoveanu sau mai bine să semneze pentru termopanele, pișcoturile, asfaltările și zugrăvirile pentru bandiții PDL care fac afaceri pe o anumită familie de pesediști la Week-end și cu mansardări anticipate de vizite la locul de muncă al celui care nu vrea mansardare? Ca să nu mai fie nevoiți părinții să vină să semneze, atunci când învățătorii șantajează părinții cu lucrări care se dovedesc doar pentru bandiții etnici ai PDL! PSD plus PDL e dragoste, tot un rahat cu trandafir, doar că sunt 4 în total și în consecință e nevoie de ...lumânare.

Someșan nu îi mai invită cu număr stabilit pe profesori și elevi la diverse evenimente cu politruci și nu numaiSomeșan nu îi mai invită cu număr stabilit pe profesori și elevi la diverse evenimente cu politruci și nu numai
Poate s-a prins specimenul PSD Mureș că nu poți obliga profesorii din județ ca să își care elevii ca să asiste la povești de după ore, cu politruci, exaltați etnic și scriitori! Noile invitații ale șefului IȘJ Mureș sunt acum fără număr stabilit de persoane care trebuie cărate, de apreciat pentru un ins care și-a luat șutul în fund de la bardul Păunescu atunci când maestrul nu era mulțumit de prezența elevilor în sala de spectacole și se lua de familionul Someșan!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu