luni, 23 mai 2016

Bandiții lui Florea se mai pun o dată bine cu inșii fostului sereist BretfeleanBandiții lui Florea se mai pun o dată bine cu inșii fostului sereist Bretfelean
Insul zburat pentru încălcarea gravă a statului SRI  la Maramureș prestează pentru bandiții lui Florea și e… recompensat. DNA și Curtea de conturi, ia căutați deconturile turistice în Grecia, în delegații…folclorice ale primăriei, taberele vulturului albastru și cei 45.000 anual aruncați și cheltuiți  de scursurile sereistului prin AS sindicală a poliției locale și AS sindicală a primăriei și poliției locale. Exemple de făcături cu duhoare de securist bețivan aici, în campania electorală a dementului din primărie și PNL/PDL!

Vineri, 20 mai, ora 11, 00 consilierul primarului, Claudiu Maior,  a fost prezent la şedinţa festivă organizată de Ziua Poliţiei Locale din România. Evenimentul a avut loc la cinemtograful Arta. „Felicit Poliţia Locală din Tîrgu Mureş pentru rezultatele excepţionale şi modul în care se implică în păstrarea ordinii şi liniştii publice în comunitate. Prezenţa echipelor în tot oraşul reprezintă un motiv în plus de siguranţă. Primăria Tîrgu Mureş are în plan dotarea instituţiei, pe viitor, cu echipamente care să ridice la un standard european această structură. Felicit încă o dată pe toţi poliţiştii locali care au dovedit că uniforma înseamnă respect şi demnitate. La mulţi ani!" a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului.

Acesta este al cincilea an consecutiv, când Poliţia Locală din Tîrgu Mureş este considerată etalon pe ţară. „Este cea mai complexă structură din România, este un model pentru alte 36 de direcţii din ţară, iar din alte oraşe din străinătate au venit de mai multe ori să ia lecţii de aici" a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului.

Direcţia Poliţiei Locale Tîrgu Mureş deţine poliţie călare, 3 câini dresaţi, 10 posturi zonale in diverse cartiere şi o echipă de intervenţie formată din 20 de agenţi special pregătiţi pentru acest gen de intervenţii.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu