duminică, 22 mai 2016

Escrocul pe PFA și penalul dat cu mită Coral vorbește de….globalizare!



Escrocul pe PFA și penalul dat cu mită Coral vorbește de….globalizare!
Escrocul cu PFA ilegal la șeful de partid, care l-a angajat la o zi (5 iulie 2012) după ce acesta și-a făcut PFA (3 iulie) pentru a fura 35.000 de lei anual de la bandit, penalul cu hoția ASA tot pe licheaua etnică de șef de partid și cu mită Coral, cum scrie EVZ din dosar DNA, prin Kagan Ildiko, vorbește de... globalizare! Hoții locali din primărie, borfașii etnici și minoritari religios sigur nu știu ce e aia, cum și capacitățile intelectuale sunt pe măsura dezideratului la orice studențas care termină o facultate la aproape 40 de ani! Escroc până la capăt, consultant la firma de rahat fără studii superioare și cu cartel pentru hoția taxi, cum o dovedește amenda de peste 150.000 de euro care i-a dat-o  mizeriei Siletina Consiliul concurenței, după furtul etnic al bastarzilor români!
Potrivit biografiei oficiale a viceprimarului Claudiu Maior, acesta a absolvit Liceul „UNIREA”, Tîrgu Mures în 1990, însă a fost admis la facultate zece ani mai târziu, în 2000, la profilul inginerie economică din cadrul Universităţii de Stiinte Agronomice si Medicina Vet. Bucuresti – Facultatea de Management, Inginerie Economica în Agricultura si Dezvoltare Rurala. Viceprimarul şi-a dat licenţa cu întârziere de doi ani, în 2007. Cu toate acestea, imediat după absolvirea liceului, Claudiu Maior a fondat o firmă numită S.C. Siletina Impex S.R.L. Tîrgu Mures, unde a fost director până în 2004, din acest an devenind “Consultant în management” la această companie, fără să aibă studii superioare. În prezent, compania cu sediul în bdul. 1 DECEMBRIE 1918 92 Ap. 4 din Târgu Mureş este deţinută de Brâncovan Simona, Berglas Rudolf şi Garo Style SRL

Amenda luată de scursură pentru cartel:http://www.consiliulconcurentei.ro/uploads/docs/items/id8961/10_decizia_96_publicare_site.pdf




Claudiu Maior, consilierul personal al primarului municipiului Tîrgu Mureș, a participat joi, 19 mai, la conferința organizată de Universitatea "Petru Maior" din Tîrgu Mureș, intitulată Globalizare, dialog intercultural şi identitate naţională.  În deschiderea evenimentului, Claudiu Maior a vorbit despre efectele globalizării, în special asupra identităților și economiilor locale.

"În ceea ce priveşte globalizarea, să avem grijă să nu ne pierdem identitatea naţională. Sper că si dumneavoastră să duceţi mai departe aceste mesaje celor care vă ascultă. În ceea ce priveşte Primăria Tîrgu Mureş, aceasta  va sta alături de Universitatea Petru Maior pentru că este universitatea de suflet a noastră. Chiar dacă uneori am trecut prin momente grele, am fost alături unii de alţii. Vă mulţumim pentru tot ce faceţi. ", a declarat Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Tîrgu Mureș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.