luni, 30 mai 2016

Nu, pentru penalul nenorocit Dorin Florea! (2)



Nu, pentru penalul nenorocit Dorin Florea! (2)
Un mic serial pentru a arăta motivele pentru care un penal nenorocit și cercetat și pentru mită nu trebuie votat, nici măcar de dezaxații care votează etnic orice lepră, nici de sereiștii interesați ca Târgu-Mureșul să continue să fie orașul hoției pur românești.

Pușcăriași și condamnați pentru mită, lângă mituitul Florea, inși urmăriți pentru escrocherii:
1.Țerbea. Gunoi de primă mână, scos din pușcărie la intervenția jegului co-brașovean. Mită în elicopter pentru hoția FCM, mânăreli cu Salubriserv, mort din fericire pentru el și pentru noi, înainte de o nouă rundă la pușcărie, în elicopterul amicului Butuza.
2. Petrică. Astor, cu Sala. Nenorocitul a fost prins cu mită și a scăpat la un mm de pușcăria binemeritată. Ins cu cazierul jegos, bun pentru hoții noștri din primărie.
3. Iurașcu, RADEF, cercetat pentru mită. Nici o emoție pentru borfașul nostru, care face concerte în cetate pe asociația penalului, pe bani publici. Penal român la penal român trage! Și Florea a primit Arta, cinema loc de joacă de 500.000 de euro pentru constructorii abonați la banditul din primărie, gen Bența.
4. Balmoș Ioan, Mobil Cons, trimis în judecată, perfect pentru prostul nostru, ca să repare fosta Casă a tineretului, cu 20.000 de euro!
5. Conducerea Romgaz, pentru că hoții aveau de salvat un Bența de plata a vreo 40.000 de euro. Hoții etnici au fost trimiși în judecată! http://www.realitatea.net/conducerea-romgaz-targu-mure-trimisa-in-judecata-de-dna-patru-efi-acuza-i-de-abuz-in-serviciu_1910479.html
6. Ioan Circu, director la Week-end, infracțiuni de corupție, prescrierea răspunerii penale. http://juri.ro/favorizarea-faptuitorului-art-269-cp-in-propria-cauza-nu-subzista-ca-targu-mures-decizia-nr-87-a-26-03-2014-martorul-care-este-un-acuzat-in-devenire-trebuie-sa-beneficieze-de-drepturile-apararii-intre-care-cel-de-a-minti-pentru-a-se-disculpa-a-considera-a
7. Maior, mită Coral, prin Kagan Iliko, cum scrie EVZ. Deocamdată, nu e trimis în judecată pentru mita Coral după ședințe cu dedicație Coral care au fost conduse, ați ghicit, de Maior!
8. Kagan Iliko, directoare în primărie, mită luată pentru Maior, cum zice EVZ. Percheziție la madam, zero percheziții la Maior care își ascunde casă și teren pe mumă-sa, prin ceva ce zice că e vânzare. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.