marți, 10 mai 2016

Coca Cola face turneu de fotbal fără să fure, ca porcii lui Florea, sute de mii de euro pentru echipamente Joma, prin retardatul lui Florea cu ASA!



Coca Cola face turneu de fotbal fără să fure, ca porcii lui Florea, sute de mii de euro pentru echipamente Joma, prin retardatul lui Florea cu ASA!
DNA Târgu-Mureș încă nu a realizat că bandiții lui Florea fură sute de mii de euro prin Cupa liceelor, banii sunt strecurați pe gunoiul FCM/ASA, care îi livrează lui Joma!
Hoții lui Florea fură și banii destinați copiilor, astfel că nevasta lui Someșan plânge în consiliul local pentru că escrocul român le-a furat și acolo banii! Atenție, Curtea de conturi, mafie românească, dedicații pe români, hoție pur și simplu pentru zdrențele din preajma lui Florea!


Hoții lui Florea, Cupa liceelor pe 100.000 de euro de furat pentru tricouri Joma. Cupa MCD, 70.000 de lei!



Hoții lui Florea, Cupa liceelor pe 100.000 de euro de furat pentru tricouri Joma. Cupa MCD, 70.000 de lei!
Sub nasul DNA și al SRI-ului cu interese și campanie electorală pentru hoțul român din primăria Târgu-Mureș se desfășoară hoția Cupa liceelor. Motiv de umflat banii pe cluburile pedeliștilor și subordonaților bastardului pedelist. Doar 100.000 de euro furați pentru fotbal, prin contract adițional la hoția ASA/FCM! Cum MCD e firmă capitalistă, un concurs sportiv are 70.000 de lei în premii. Hoții lui Florea aruncă 15.000 doar pe locul întâi și fură pentru tricourile Joma! Nimeni în stradă, nici măcar când porcul nu le dă banii elevilor, bani care au venit după ani, săptămâna aceasta! Copii, mergeți la DNA și trimiteți jegurile din PDL la pușcărie! La fel și cu inspectorii școlari PDL și PSD, care sunt șantajați de banditul etnic din primărie!

Dăm startul Olimpiadei Liceelor!
5 discipline sportive: fotbal, handbal, volei, basket şi tenis de masă, peste 3.000 de elevi gata să câştige premiile în valoare de 70.000 de lei puse la bătaie.
Pe locuri, fiţi gata....
Fotografia postată de McDonald's Romania.


Gsp zicere:
Pruncii, fotbalul şi ardelenii » Echipa de fete din Câmpeni şi echipa de băieţi din Tg. Mureş merg în finala Cupei Coca-Cola
         
1 comentariu . Scrie și tu!

Luni, 09 Mai

La început au fost 510, în ultimul act vor rămâne doar 12 echipe.

După faza regională găzduită de Sala Sporturilor din Târgu Mureş, încă două finaliste ale Cupei Coca-Cola au prins loc în trenul spre Bucureşti.
Câmpeni revine în forţă

La a cincea ediţie, competiţia începe să capete trăsăturile unui tablou de familie. Are propriile tradiţii, favoriţi, derby-uri.

Puştoaicele de la Colegiul " Avram Iancu" din Câmpeni au trecut de la revelaţie la consacrare. N-a mai surprins pe nimeni jocul încântător al elevelor lui Nicolae Achimet. Au testat terenul, la ediţia precedentă, acum sunt hotărâte să ia trofeul.

Vin dintr-un oraş cu 7.000 de locuitori, nu au program intensiv de sport, ca la liceele de profil, nu au selecţii la loturile naţionale, dar ambiţia lor ar cuceri orice metropolă.

La regională, echipa din Alba a avut cel mai greu meci cu fetele de la "Banyai Janos", foste deținătoare ale trofeului. Pentru fotbalul feminin de liceu, Câmpeni – Odorheiu Secuiesc echivalează cu un Franţa – Germania la Euro. De data asta, au câştigat fetele din Câmpeni, care apoi şi-au asigurat biletul pentru Bucureşti în ultimul meci, cu echipa din Vâlcea.
În tribune, căutători de talente

La băieţi, veteranii de la Colegiul "Transilvania" din Târgu Mureş au defilat în grupe, izbutind scorul competiţiei în meciul cu Sibiu, 12-3. Cealaltă grupă a fost câştigată de una dintre surprizele plăcute ale competiţiei, echipa Liceului "Ferdinand I", din Râmnicu Vâlcea. În finala de duminică a triumfat experienţa, mureşenii obţinând un scor demn de Simona Halep: 6-0. 

La festivitatea de premiere, a fost acordat şi un premiu pentru fair-play, adjudecat de fetele de la Liceul "Onisifor Ghibu", din Sibiu. Pe lângă galeria de aceeaşi vârstă, puştii fotbalişti au fost urmăriţi din tribune şi de antrenorul-jucător de la clubul de futsal din Târgu Mureş. "Am venit şi în interesul clubului, şi în interes personal, din plăcere, pentru că iubesc acest sport", a spus Cosmin Gherman. Gruparea unde activează are şi o secţiune Under 19 şi nu se ştie niciodată de unde sare Messi!

"E îmbucurător că, după 12 ani de futsal în România, după ce-am obţinut performanţe la nivel european, creştem şi noi talente. Era şi timpul pentru o astfel de competiţie", a adăugat antrenorul mureşean. A urmărit mai mult meciurile băieţilor şi a remarcat jocul celor din Râmnicu Vâlcea şi, fără falsă modestie locală, al celor din Târgu Mureş, "chiar sunt foarte buni!".

După regionale, cei mai buni dintre cei foarte buni, fete şi băieţi, vor merge în finala programată la începutul lui iunie, în Capitală. Va fi şi întrecere, va fi şi distracţie: muzică, vedete şi Happy Moves pentru public. C-aşa-i fotbalul, notele nu sunt musai, se joacă fără catalog pe masă.
Fete

Grupa 1
Colegiul de Silvicultură şi Protecţia Mediului Rm.Vâlcea
Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu" Sibiu
Colegiul "Mihail Cantacuzino" Sinaia

Grupa 2
Colegiul Tehnic "Banyai Janos" Odorheiu Secuiesc
Liceul Tehnologic Nr. 1 Luduş
Colegiul Naţional "Avram Iancu" Câmpeni
Meciuri

Sâmbătă

Grupa 1
C.S.P.M. Rm.Vâlcea – Liceul "O. Ghibu" Sibiu 2-2
C.S.P.M Rm.Vâlcea – Colegiul "M. Cantacuzino" Sinaia 2-0
Liceul "O. Ghibu" Sibiu – Colegiul "M. Cantacuzino" Sinaia 1-3

Grupa 2
C.T. "Banyai Janos" Odorheiu Secuiesc – Liceul Tehnologic Nr. 1 Luduş 5-2
C.T. "Banyai Janos" – C.N. "A. Iancu" Câmpeni 1-3
Liceul Tehnologic Nr. 1 Luduş – C.N. "A. Iancu" Câmpeni 1-4

Duminică

Finala
C.S.P.M. Rm. Vâlcea – C.N. "Avram Iancu" Câmpeni 3-5 (2-3)
Băieţi

Grupa 1
Liceul cu Program Sportiv Alba-Iulia
Colegiul Economic "Transilvania" Tg. Mureş
Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" Sibiu

Grupa 2
Colegiul Tehnic "Nicolae Socolescu" Ploieşti
Colegiul Tehnic "Simion Mehedinţi" Codlea
Liceul Tehnologic "Ferdinand I" Rm. Vâlcea
Meciuri

Sâmbătă

Grupa 1
LPS Alba-Iulia – C.E. "Transilvania" Tg. Mureş 2-2
LPS Alba-Iulia – C.N. "Ghe. Lazăr" Sibiu 10-2
C.E. "Transilvania" Tg.Mureş – C.N. "Ghe. Lazăr" Sibiu 12 – 3

Grupa 2
C.T. "N.Socolescu" Ploieşti – C.T. "S. Mehedinţi" Codlea 7-0
C.T. "N.Socolescu" Ploieşti – L.T. "Ferdinand I" Rm.Vâlcea 2-3
C.T. "S.Mehedinţi" Codlea – L.T. "Ferdinand I" Rm.Vâlcea 0-4

Duminică

Finala
C.E. "Transilvania" Tg. Mureş – L.T. "Ferdinand I" Rm.Vâlcea 6-0 (3-0)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.