joi, 5 mai 2016

Atenție, SRI Mureș, la manipularea jegurilor foste la SRI!

Marime text:
 

În perioada premergătoare demarării campaniei electorale pentru alegerile locale asistăm la o acţiune concertată de maculare a orașului, prin care persoane neidentificate până în prezent urmăresc să provoace reacţii de ostilitate în rândul târgumureșenilor, în încercarea de a șubrezi armonia interetnică.
Astfel, pe o serie de plăcuţe indicatoare cu nume de străzi din municipiu – cum sunt Matei Corvin și Gheorghe Doja – au fost lipite mesaje în limbile română și maghiară peste denumirea străzii respective, cu textul „Campanie mincinoasă".
Mai mult, zeci de tăbliţe inscripţionate exclusiv în limba maghiară au fost montate pe imobile și garduri situate pe strada Gheorghe Doja, în ciuda faptului că pe artera în cauză Primăria Târgu Mureș a amplasat plăcuţe bilingve în baza  Hotărârii Consiliului Local nr. 1/2014.
Rugăm populaţia municipiului Târgu Mureș să nu se lase antrenată în astfel de acţiuni provocatoare cu privire la inscripţionarea neconformă şi neautorizată.
CONDUCEREA DIRECŢIEI POLIŢIA LOCALĂ TG.MUREŞ

Hoții din Primăria Târgu-Mureș și amendă pentru refuzul de a inscripționa în limba maghiară școli, apropo de ce spune gunoiul sereist!
 

Dorin Florea a refuzat inscripționarea bilingvă a școlilor, pentru care a luat amendă, dar a pus inscripții bilingve pe blocurile voastre și pe indicatoare. Mare român, mare caracter!



Dorin Florea a refuzat inscripționarea bilingvă a școlilor, pentru care a luat amendă, dar a pus inscripții bilingve pe blocurile voastre și pe indicatoare. Mare român, mare caracter!
Un ins cu alergie la maghiari atunci când nu îl lasă să își facă afacerile pe porcii lui din PDL Mureș, scursurile servite cu banii publici (amintiți-vă și de denunțul la… Viktor Orban, pe motiv că UDMR nu vrea să lase niște profesorași Petru Maior și Cantemir cu firme să facă afaceri cu angajați ai primăriei și alți abonați ai porcilor din primărie, pe motiv de oraș digital!, precum și de semnătura lui Florea pentru secui și capitală europeană!), cum de altfel are alergie la rromi, când nu votează pentru hoțul mare PDL Mureș (rromii sunt buni doar când le face Bența garsoniere de 120.000 de lei bucata, a inscripționat blocurile reabilitate din banii publici și banii prostimii, pe firmele porcilor de subordonați ai lui Florea și camarila banditului de partid), a pus indicatoare bilingve pe ghene de gunoi și a inventat indicatoare bilingve pe stradă, probabil tot pentru servirea dedicatei Kiss Unicum, pentru care porcii din primărie au livrat sute de mii de euro pe indicatoare inutile și ilegale, unele. Pe școli, nu a pus ce prevede legea, fapt pentru care a luat cuvenita amendă de 8000 de lei de la CNCD. Pentru că alergia la limba maghiară se manifestă, atunci când nu e interesul porcilor PDL Mureș!
2. Neinscriptionarea bilingva a unitatilor de invatamant din Municipiul Tg. Mures constituie discriminare directa, conform art. 2, alin. (1) si art. 10 (h), din O.G. 137/2000, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. In urma petitiei formulate de catre Miscarea Angajament Civic, Primarul Municipiului Tg. Mures, Dorin Florea, a fost sanctionat cu amenda contraventionala in cuantum de 8000 lei, cu obligatia de a publica decizia C.N.C.D. in doua ziare locale, in limba romana si in limba maghiara. Vot: in unanimitate a celor prezenti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.