luni, 30 mai 2016

Banditul din primărie își face campanie electorală și cu copii! Căutați penalul și mituitul cunoscut la drepturi folosire trenuleț Thomas! Sigur, jegosul nu le are!Banditul din primărie își face campanie electorală și cu copii! Căutați penalul și mituitul cunoscut la drepturi folosire trenuleț Thomas! Sigur, jegosul nu le are!Peste 1000 de copii au fost plimbaţi cu trenuleţul copilăriei, Tomy!
Luni, 30 Mai 2016 13:22 | Imprimare | EmailMarime text:

Duminică, 29 mai, trenuleţul copilăriei de la Platoul Corneşti a fluierat primul semnal de pornire.  După ce primarul Dorin Florea a tăiat panglica, copiii au asaltat cele două vagoane care au circulat neîntrerupt până seara. Botezat de copii Tomy, noul trenuleţ a călătorit toată ziua. Cadoul a fost făcut de Primăria Tîrgu Mureş, de Ziua Internaţională a Copiilor. „De Ziua Internațională a Copilului, Primăria Tîrgu Mureș nu putea face un cadou care să fie mai potrivt, nevoilor celor mici. Mă bucur că multă lume a răspuns invitației și a venit pe Platou la momentul de inaugurare al trenulețului. Le doresc celor mici să îl folosească cu plăcere, iar în ceea ce privește trenul vechi, îi invit pe copii să îl viziteze în cadrul Grădinii Zoologice, unde l-am expus," a declarat primarul Dorin Florea.

Pe lângă călătoriile gratuite cu trenuleţul, cei mici au avut supriza să întâlnească personaje îndrăgite din desene animate care au împărţit bomboane copiilor.

Trenuleţul va circula pe traseul stabilit de Primăria Tîrgu Mureş, de data aceasta mai lung cu 600 de metri faţă de cel de anul trecut. Noul trenuleţ, de culoare roşie, îl înlocuieşte pe Thomas, care a ieşit la pensie şi poate fi vizitat de nostalgici, la Grădina Zoologică din Tîrgu Mureş. Pe data de 1 iunie, cei mici sunt aşteptaţi din nou să călătorească în mod gratuit cu trenulețul Tomy!

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu