marți, 10 mai 2016

Bandiții lui Florea lucrează în campania gunoiului penal și cu mită. Românism ieftin!Bandiții lui Florea lucrează în campania gunoiului penal și cu mită. Românism ieftin!
Pentru că penalul mare e în rahat cu hoțiile și mita, nici escrocul mic nu se simte mai bine cu mita luată de la Coral, dar de care DNA Târgu-Mureș nu zice nimic, noroc cu alte DNA-uri și dosare de Zalău. Iar escrocul a furat și cei 35.000 de lei pe PFA făcut cu o zi înainte de angajarea la porcul lui de partid! O știre fără inepțiile securistului lui Florea, dar campania e lungă și dementul are nevoie de scursurile venite de la SRI pentru manipulări cu vandali, autocolante în limba română  și tăblițe în limba maghiară și pentru alte invenții bețivănești ale cretinilor care văd vulturul albastru pe pereți! Iar Citadin e firma mortului Lăurean care chema DNA la porcul etnic pentru hoția cu borfașul Țerbea, alt gunoi infect și etnic!


Au fost asfaltate aleile de acces de pe strada Dâmbu Pietros
Marţi, 10 Mai 2016 08:42 | Imprimare | EmailMarime text:

O suprafaţă de peste 900 de metri pătraţi a fost asfaltată luni, 9 mai a.c. de către echipele de muncitori de la S.C. Citadin Prest S.A. "Am ajuns şi în cartierul Dâmbu Pietros, unde se asfaltează aleile de acces între blocurile de locuinţe. Sperăm ca şi timpul să ne ajute să finalizăm toate lucrările pe care ni le-am propus.  De asemenea, încercăm să determinăm locatarii din această zonă să procedeze la anveloparea blocurilor", a declarat Dorin Florea, primarul municipiului Tîrgu Mureş. Alături de primar, la aceste lucrări a fost prezent şi consilierul acestuia, Claudiu Maior.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu