joi, 5 mai 2016

Bandiții lui Florea și noua pomană din banii publici pentru pensionari, în campania zdrențelor cu mită și furt ASA! Oraș liber pentru furtul bandiților de români sprijiniți de maghiarii…buni!Bandiții lui Florea și noua pomană din banii publici pentru pensionari, în campania zdrențelor cu mită și furt ASA! Oraș liber pentru furtul bandiților de români sprijiniți de maghiarii…buni!
Pentru DNA Târgu-Mureș, cuvintele magice sunt folosirea bunurilor publice pentru o anumită categorie socială, excursiile la Viena sau aiurea cadou-mită de la banditul român, folosirea spațiilor controlate de mafioți pentru activități de imagine, cu cartelul lui Cătană, atenție, consiliul concurenței, gunoaiele lui Florea iau banii fără licitație, cu obligativitatea semnării la un notar a cotelor de neparticipare. Mafie românească sau ce?  Oricum, bandiții nu pot manipula aici etnic, șefa pensionarilor fiind maghiară, astfel că nu se impune intervenția dementului de la SRI, care  fost reactivat acum două zile, cu vandali și autocolante în limba maghiară! Orașul armoniei, fură porcul de român cu complicitatea maghiarului…bun. Atenție DNA la revelioanele pensionarilor, cu zdreanță făcând la jegul de Țerbea, cu dedicație și raportând câte 5000 de pensionari hrăniți din 10 lei nefiscalizați, cum zic pensionari, pentru a fura porcul etnic pentru hotelul gunoiului  de Țerbea!

Primarul Dorin Florea, în mijlocul pensionarilor târgumureşeni !
Joi, 05 Mai 2016 15:20 | Imprimare | EmailMarime text:

Primarul municipiului, dr. Dorin Florea, alături de consilierul său personal, Claudiu Maior,  au participat, joi, 5 mai, la tradiţionala „Zi de Club", organizată de filiala Mureş a Uniunii Generale a Pensionarilor din România. Evenimentul a avut loc la Casa de oaspeţi a Primăriei, din Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul"-Weekend, în prezenţa a peste 400 de membri ai filialei. „Îmi era dor să vă reîntâlnesc şi mă bucur să văd că vă înveseliţi. Vreau să vă spun că m-am hotărât foarte greu să mai candidez o dată, a fost cea mai grea decizie (...). Nu poţi să laşi oraşul pe mâna mediocrităţii. Unii cred că funcţia de primar e un fel de răsfăţ, hai să o fac şi pe asta. (...) Dar faptul că trăiesc şi iubesc acest oraş îmi dă dreptul să vă spun că nici unul dintre ei (dintre candidaţi, n.red.) nu au nici un gând pentu acest oraş, ci doar ambiţii pornite din calcule politice. Lucrurile se vor clarifica curând. Îi rog pe oameni un singur lucru: să nu dea cu pietre înainte de a vedea rezultatele. Oraşul merge înainte, pentru că într-o lume concurenţială trebuie să fii pregătit să poţi ajunge unde îţi doreşti. Mă bucur că am făcut atâtea lucruri care sunt îndrăgite. Cetatea este gata, vă rog să vă duceţi acolo, este un loc liber unde să vă simţiţi liberi de prejudecăţi, liberi de sentimente, să vă duceţi într-un spaţiu unde să vă odihniţi, să vă recreaţi şi să simţiţi interferenţa culturilor române şi maghiare. (...) O să vedeţi o serie de manifestări în cetate, pe platou şi la weekend; sunt mândru că am reuşit să punem în valoare cei 400 de ani de libertate. Unii cred că nici acum nu înţeleg ce înseamnă, de aceea pe medalia care am gândit-o apare recunoştinţa pentru toţi cei care au făcut posibil ca acest oraş să aspire către valori. Au fost manifestări reuşite şi chiar Zilele târgumureşene vor fi sub acest semn, al celor 400 de ani de oraş liber", a declarat primarul Dorin Florea. La rândul ei, doamna Kovacs Irma, preşedintele Uniunii Generale a Pensionarilor din România – filiala Mureş a ţinut să-i mulţumerască primarului Florea pentru distincţia care i-a fost acordată. "Aceasta decoraţie este a dumneavoastră, a Uniunii şi să ştiţi că avem obligaţia să fiţi uniţi, să fim buni, toleranţi şi să ne bucurăm de viaţă în continuare. Mulţumim domnului primar, acum spun primar, dar sunteţi fiul nostru, iar noi suntem părinţii dumneavoastră şi vă mulţumesc", a declarat vizibil emoţionată doamna Kovacs Irma. Atmosfera sărbătorească a fost întregită şi de prezentarea unor dansuri apaţinând mai multor etnii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu