joi, 5 iunie 2014

Acum 2 ani ordona lipirea autocolantelor în campania lui Florea, acum e recompensat prin șefia taberei de pictură a primăriei lui Florea! Evoluție a fostului sereist zburat din SRI, Bretfelean!



Acum 2 ani ordona lipirea autocolantelor în campania lui Florea, acum e recompensat prin șefia taberei de pictură a primăriei lui Florea! Evoluție a fostului sereist zburat din SRI, Bretfelean!
A ajuns mare Bretfelan, dacă face tabără de pictură cu amicul Florea, pentru care boii lui cu pistoale Glock lipeau autocolantele cu vandali imaginari, puse de Florea pe seama invenției lui Bretfelean; e fost ofițer SRI, știe ce…vorbește!
 Până când ANI va anunța dacă gagiul lui Florea e sau nu legal prin organizarea de tabere de pictură cu primăria, amintiți-vă că borfașii lui Florea au făcut tabără de pictură de Zilele târgumureșene pe…vulturii albaștri care apar doar ca organizație sportivă a poliției locale! Să fie sport lipirea autocolantelor pentru pedelist, din banii publici, în campania borfașului pdl și recompensa e tabără de …pictură? Să nu mai spunem cum Bretfelean merge în Gecia în delegația folclorică a primărie! O mână spală pe alta și alta trage apa după banul public?
P.S. Scrisul agramat trădează un anumit jeg de consilier de retardat din primărie.
    Vineri, 06.06.2014, ora 13.00, la Casa de Oaspeți a Primăriei din Complexul de Agrement și Sport ,, Mureșul” , va fi vernisată cea de-a VII-a ediție a Taberei Naționale de Pictură, organizată de Primăria Municipiului Tîrgu-Mureș în colaborare cu Asociația Artiștilor Plastici Mureș și coordonată  de către  muzeograful expert Vasile Mureșan – director artistic .  Și în acest an  Municipiul Tîrgu-Mureș –,, oraș al florilor și  al artelor” a fost gazdă pentru  20 de artiști plastici  care au mânuit cu talent penelul  timp de o săptămână , abordând tema      ,, Primăvară tîrgumureșeană”.

     Municipalitatea tîrgumureșeană prin primarul dr. Dorin Florea - fideli artei și culturii vor asigura și pe viitor un sprijin constant artiștilor plastici autohtoni din țară și străinătate, care prin lucrările lor promovează frumusețile urbei noastre, sens în care îi invităm de pe acum la următoarea ediție ce va fi organizată în luna mai a anului 2015.

     Felicitări tuturor participanților!

Director tabără

Valentin – Constantin Bretfelean

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.