joi, 12 iunie 2014

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș sunt generoși cu banii dumneavoastră pe abonați ca Kiss Unicum!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș sunt generoși cu banii dumneavoastră pe abonați ca Kiss Unicum!
Dedicațiile banditului din Primăria Târgu-Mureș sunt evidente dacă căutați zecile de mii de indicatoare inutile puse de leprele etnice din primărie, toate din banii publici, începând de la semnalizări de treceri de pietoni, de dublare de indicatoare pe sens unic, de parcări, până la Atenție, vi se ridică, vi se blochează, pe firma pușcăriașului Țerbea, jelit doar de porcii lui din primărie. Leprele banului public au mai inventat o metodă să vă facă praf banul public, pe indicatorul cu fii generos, interpretat de hoții etnici ca fiți generoși cu dedicațiile bandiților pe firme abonate la javrele etnice cunoscute!
P.S. Florea a luat amendă de la CNCD vreo 4000 de lei pentru că a refuzat să pună indicatoare în maghiară la școli și tot acesta pune indicatoare bilingve pe blocurile voastre și pe străzi! Cât de dement e să ai alergie la scrisul maghiar doar acolo unde nu ai interese?! Desigur, așa ceva nu veți citi în presa cu care Cătană se laudă că merge la notar, pentru a nu-i strica dedicația și a nu participa la licitație, fiind mai simplu să dai unor bani unor pupincuriști de retardat al lui Florea și de inepții ale șefului mare al mafiei portocalii, pe tabel, în ceva ce pute a cartel etnic. Curtea de conturi, verifici putregaiul portocaliu și dedicațiile  pungașilor și ilegalitățile comise de bastarzii și lepădăturile din primărie și poliția locală lipitoare de autocolante pentru Florea, pe bani publici și în uniforme, cum îi stă bine unui pupincurist condus de sereistul expulzat din serviciul secret pentru grave încălcări ale statului SRI?!

„Fii generos!”
Vineri, 13 Iunie 2014 06:39 | Imprimare | Email



Marime text:





Joi, 14 iunie, la intersecţia străzilor Corneşti – Papiu Ilarian au fost amplasate semnele distinctive purtând inscripţia – în limbile română şi maghiară –„Fii generos!”, un îndemn adresat conducătorilor auto de a adopta un comportament civilizat şi de bun simţ în trafic. Iniţiativa aparţine primarului Dorin Florea şi este menită a contribui la decongestionarea circulaţiei în intersecţiile foarte aglomerate din oraş.



Biroul de presă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.