marți, 24 iunie 2014

Afacerea Oraș ştiinţific pentru cercetare şi informatică medicală S.A., afacerea lui Florea!



Afacerea Oraș ştiinţific pentru cercetare  şi informatică medicală S.A., afacerea lui Florea!
În caz că ați uitat cine a fost inițiatorul afacerii Oraș ştiinţific pentru cercetare  şi informatică medicală S.A și care sunt interesele lui Florea! Insul a inventat afacere asta, apoi a amenințat pe toată lumea care nu vroia să îi facă afacerea.
Ne amintim cum pedelistul Florea amenința ca un dement că îi va pârî pe udemeriști la… Viktor Orban, pentru că nu votează pentru afacerile găinarilor pe profesorași de la Petru Maior și Cantemir, pe angajați ai primăriei și pe inși cu abonamente la primăria Târgu-Mureș. Ca și în cazul dedicației pentru Maior și Țerbea, Florea a cerut cu nesimțire bani și voturi pentru gașcă!


Digital Mureș respins, cui i se plânge acum Florea? Mai șantajează ceva maghiari și unguri?
Pentru că golănia e mereu etnică, la fel și afacerile dedicate de bandit pe profesorași și pe firme abonate.
În caz că ați uitat, niște bandiți din Primăria Târgu-Mureș aveau o afacere de făcut pe angajați ai primăriei, profesorași cu afaceri, pe motiv de Digital Mureș. Cum UDMR nu a marșat la afacerile banditului de partid, Florea a amenințat că se plânge la …Viktor Orban!


Florea îi toarnă pe UDMR-iștii care nu vor afaceri dedicate pe profesori de la Petru Maior și Cantemir, pe firmele ălora și pe foștii angajați din primărie, la…Viktor Orban. Sperăm că menționează și sprijinul adus candidaturii Țării Secuilor pentru capitală  culturală europeană! Mare român și acesta, degeaba l-ați votat ca fraierii etnic, din poziția de unic candidat român

Până când bandiții lui Florea vor copia și pe tîrgumureș.ro, site pe bani publici, ce au conceput consilierii consiliatului. Sperăm că Florea va arăta că a susținut și Țara Secuilor, ca mare român ce e și care își bagă mereu picioarele în voturile fraierilor care l-au votat etnic după politica: să nu fure maghiarul ce poate fura românul sau altul de la altă etnie. Niscaiva pliante de înjurat candidatul maghiar sau autocolante cu atacul hunilor (că al vandalilor l-ați avut) pe firme abonate și cu sereiștii expirați la butoane? Haideți că puteți, jigodii PDL Mureș!
Viktor Orban, premierul ungar, va fi informat într-o scrisoare semnată de către edilul șef al municipiului Tîrgu-Mureș dr. Dorin Florea despre blocarea în Consiliul Local al municipiului de către UDMR, PSD și PNL a Strategiei Digital Mureș. De menționat este faptul că în cadrul acestui proiect și universitatea Sapienția este parte alături de alte patru universități din România.  Primarul Dorin Florea a precizat că nu crede că profesorii de la Univ. Sapieția, finanțată de către Guvernul Ungariei, se lasă ”îngenuncheați politic”, deși unul dintre consilierii locali au votat împotriva proiectului este professor acolo, și îi va expun premierului Orban subiectul în detaliu. ”Îi scriu premierului ungar pentru că unii dintre cei care s-au opus – cu toate că au avut cele mai clare elemente și cele mai detaliate explicații, care au avut posibilitatea să-și spună punctul de vedere în toate domeniile și l-au spus pozitiv anterior, ca acum să fie împotriva – au fost reprezentanți UDMR.” a declarat primarul dr. Dorin Florea. Tîrgumureșeanul.ro

TTM ZICERE:

Proiectul Primăriei Târgu Mureş "Cercetare - Dezvoltare în domeniul medical şi informatică", cunoscut ca Digital Mureş, a fost respins de autoritatea de management a Ministerului Dezvoltării. În a doua etapă de evaluare, proiectul nu a primit punctajul necesar, iar municipalitatea a depus contestaţie. În cazul în care contestaţia va fi respinsă, primarul municipiului Târgu Mureş a anunţat că va sesiza Comisia Europeană.



Proiectul Digital Mureş a întâmpinat probleme încă de la început. În 2013 a fost blocat în instanţă de către consilierii UDMR şi USL pe probleme de legalitate, iar săptămâna trecută proiectul a fost respins în a doua etapă de evaluare, de autoritatea de management, neîntrunind punctajul necesar pentru obţinerea finanţării. Însă Primăria a depus o contestaţie şi aşteaptă un răspuns de la Ministerul Dezvoltării.

 „Prima oară am fost pe locul şase, eram foarte bine plasaţi, pe urmă, când s-a făcut o reevaluare, ne-a trecut un singur punct aici şi am făcut contestaţie. Am încă această bază de atac”, susţine Dorin Florea, primar municipiul Târgu Mureş.

În cazul în care contestaţia depusă de Primăria Târgu Mureş va fi respinsă, primarul este decis să sesizeze Comisia Europeană.

 “Deocamdată, domnul ministru, nu am reuşit să sensibilizăm să ne răspundă, dar vă garantez că se va ocupa cu mare atenţie pentru că următorul pas, nu mai durează decât vreo lună şi Comisia Europeană va fi pusă. Şi acolo mergem. Nu cumva să credeţi că renunţ la un proiect atât de important al universităţilor”, a mai afirmat Dorin Florea, primar municipiul Târgu Mureş.

Proiectul Digital Mureş are ca scop aşezarea municipiului Târgu Mureş în elita cercetării IT. Strategia Digital Mureş are două componente. Prima se referă la o infrastructură modernă de servicii public-private, iar a doua la construcţia şi dezvoltarea unui parc tehnologic specializat pe informatică medicală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.