sâmbătă, 21 iunie 2014

Pentru ce bandit din PDL Mureș au inventat hoții din Primăria Târgu-Mureș editare ghid cultural sportiv, de 300.000 de lei?!



Pentru ce bandit din PDL Mureș au inventat hoții din Primăria Târgu-Mureș editare ghid cultural sportiv, de 300.000 de lei?!
Pentru necunoscători, bugetul Târgu-Mureșului  dă imaginea hoției dedicate de lepra de partid și aici vorbim de la patinoare pe sibiana Remo, de 200.000 de euro, până la parcările pentru care retardatul de partid al lui Florea face lobby jegos, de 800 de euro pentru fiecare mașină.
În orașul în care borfașul PDL Mureș a făcut dedicații pe Cătană, după ce i-a dat casete gratis din primărie, filmate pe zeci de mii de euro din banii prostimii publice (casete scoase 3 luni din instituție, ca întreținutul pe familion să aibă licență pe ȘTII TV), după ce a scos Monitorul primăriei și înștiințări de plată pe dedicatul Cătană, porcul mare a băgat și publicitatea primăriei cu care Cătană se laudă că are presa la degetul mic și merge cu ea la… notar, pentru stabilirea normelor de neparticipare la licitații, în ceva ce pute a cartel. E și orașul în care Mircea Munteanu PDL face sondajele mișto pentru porcul lui de primărie și PDL, în care transporturile primăriei vin pe dedicata Siletină pe care întreținutul PDL Maior spune că nu o are, dar pentru care porcul pedelist pune reclamă electorală în campania electorală a hoților PDL Mureș și pentru care troglodiții se pozează în fața autobuzelor cu persoanele cu handicap cărora banditul PDL nu le face acces, fapt pentru care a și luat amendă de 2.000 de lei de la Combaterea discriminării! În orașul în care scursurile PDL fură pe carnet de partid portocaliu, ghici se va întâmpla cu așa zisul Ghid cultural sportiv, de 300.000 de lei. Peste 70.000 de euro dedicația porcului pedelist pe 24 de ore, Cătană, Zereș sau pe cine, pentru că minunea nu e necesară și e pentru satisfacerea interesele porcilor PDL Mureș?!
P.S. Porcul din primărie și scursura de la SRI ar putea încerca din nou să vă convingă de necesitatea cheltuirii banilor publici pe borfaș român cu atacul imaginar al vandalilor din campania porcului mare PDL Mureș și prin faptul că UDMR vinde Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul, la fel de imaginar și la fel de scos din minți de ratați îndrăgostiți de conflictul și manipularea etnică din martie 1990. Târgu-Mureș rămâne orașul în care banditul se folosește de români pentru a păstra hoția în familia de români.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.