miercuri, 11 iunie 2014

Politrucii se înghesuie și local pentru a se bucura de rezultatele Simonei Halep!



Politrucii se înghesuie și local pentru a se bucura de rezultatele Simonei Halep!
Nu doar idioți de la  București și  retardații obsedați de Facebook și de selfie sunt obsedați de performanțele Simonei Halep, ci și politrucii locali. Aflăm că Simona e cetățean de onoare al județului, dar acum trebuia musai făcută și a orașului (de parcă județul nu include și orașul, sic!). Cu atât mai mult caraghios cu cât primarul travestit  a simțit nevoia acum 3 ani să nu dea titlul, pe motiv că sportiva mai are de…lucrat.  Pentru binele ei, poate că Simona ar trebui să refuze titlul venit ca o compensație târzie și să priceapă că aceia care îi dau titlurile sunt niște jeguri cu carnet de partid care se folosesc de ea în scopuri politice și electorale, ca să îi vadă prostimea iubind elementele din popor!
P.S. Ce titlu vor mai da proștii din Constanța după ce Halep va câștiga un titlu mare? Cetățean intergalactic sau ce?



Gsp zicere:
Evoluţia încîntătoare a Simonei de la Roland Garros, unde a disputat finala turneului, pierdută în faţa Mariei Şarapova, scor 4-6, 7-6, 4-6, a determinat autorităţile locale din Constanţa să îi acorde titlul de cetăţean de onoare al oraşului. În luna martie, Radu Mazăre, primarul Constanţei, a ezitat să-i acorde acest titlu, spunînd că sportiva mai are lucruri de demonstrat.

Tot în luna martie, Simona Halep a primit titlul de cetăţean de onoare al judeţului Constanţa, distincţia fiind ridicată de către tatăl acesteia, întrucît sportiva se afla în SUA unde participa la un turneu. Titlul de cetăţean de onoare al judeţului a fost acordat chiar în ziua în care jucătoarea de tenis ajunsese pe locul 5 în clasamentul WTA.

În decembrie 2013, Simonei Halep i-a fost conferit cu titlul de cetăţean de onoare al oraşului Buşteni, ea primind ulterior de la autorităţile locale un teren de 500 de metri pătraţi în baza "Regulamentului privind procedura de acordare a titlului de cetăţean de onoare al oraşului Buşteni".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.