duminică, 15 iunie 2014

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș habar nu au de legea privind arborarea drapelului național!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș habar nu au de legea privind arborarea drapelului național!
În urmă cu vreo 6 ani arătam că prostovanii lui Florea care se mai și dau mari români habar nu au de legea  care stabilește arborarea drapelului național și ce e aia coborât în bernă! Concret, prostălăii lui Florea au prins panglici negre pe drapel, pentru că atât i-a dus mintea pe cretini și pe rudele de cretini din primărie că înseamnă…coborât în bernă! Pentru aurolacii ăștia, că tot vine ziua de 26 iunie, ziua drapelului național, ce drapel ați pus, cretinilor, în fața fostei Case a tineretului? Prostovani etnici, legea spune clar:
Drapelul României are formă dreptunghiulară. Lăţimea drapelului este egală cu 2/3 din lungimea acestuia, iar dimensiunile fâşiilor culorilor sunt egale.
Cum îndrăzniți, bandiți etnici, să puneți mizeria aia  pe verticală, cu pretenția de drapel?! Asta unde ați învățat că e drapelul României? La școala de pupincurism pentru banditul mare și pentru trogloditul ilegal?!
P.S. Am scris fosta casă a tineretului pentru că un dement de la cultura de partid care a rămas în funcție cu gașca lui Florea a desființat Casa de cultură Mihai Eminescu, care a fost reînființată ca și Serviciul de organizare evenimente, cazare și organizare de expoziții atunci când porcul mare de PDL și primărie avea de făcut cadou nevestei de Borșan PDL șefia instituției de la care fusese zburat directorul care nu era rudă de pedelist întreținut și cu mini-primării PDL, ca de la gangster la gășcar de partid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.