joi, 19 iunie 2014

Cine verifică miile de firme de pază? Mini-armate la dispoziția oricărui găinar?
Cine verifică miile de firme de pază? Mini-armate la dispoziția oricărui găinar?
Acum vreun an am găsit vreo 6000 de firme care fac servicii de protecție și pază, undeva pe siteul MAI. Ceea ce e un număr incredibil pentru o Românie în care nici măcar polițistul local nu e la vreun alt nivel, dar are  pe mână pistoale Glock. În doar câteva zile cretinii din pază de la Timișoara au reușit să bată clienți și contribuabili. Verifică cineva  ce bani se învârt în astfel de firme, ce pregătire au maimuțele astea inepte și cine le poate stăvili elanul războinic?! Se verifică eventualii bani negri spălați ca servicii, dar care ar putea fi bani de protecție?
P.S. Ne amintim și la Târgu-Mureș de mega-afaceri cu paza, printre care cea a lui Florea cu udemeristul Gombos.
Gombos, ins care câștigase la Florea multe sute de mii de euro pe motiv de pază pe Gombos Security. Din fericire, Gombos nu a votat, în contrapartidă, pentru retardatul PDL al lui Florea!


evz
Un tânăr din Timișoara a ajuns miercuri seara a spital, agresat tot de agenți de pază. Incidentul are loc la patru zile distanță de la momentul în care, la un concert al trupei cargo, la Timișoara, patru adolescenți au fos bătuși crunt.


Agenții de pază de la magazinul Penny Market din Calea Aradului din Timișoara au băgat în spital un client care a reproșat casieriței lentoarea cu care lucra. Bărbatul, în vârstă de 24 de ani,  a ajuns la Spitalul Clinic Municipal, unde i se acordă îngrijiri medicale. Altercația ar fi izbucnit în momentul în care tânărul a reclamat faptul că așteaptă de prea mult timp la casă. Imediat a fost preluat de doi agenți de pază ai magazinului, care l-au agresat.
”Un bărbat de 24 de ani a sesizat poliția că a fost agresat de agenții de pază ai unui magazin. Colegii mei s-au deplasat la fața locului, au constatat că bărbatul prezenta pe corp urme ale loviturilor. Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe și efectuează cercetări  pentru a stabili exact ce s-a întâmplat”, a declarat Ancuța Morariu, ofițerul de presă al Poliției Timiș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu