miercuri, 25 iunie 2014

Dacă tot a mai fost prins încă o dată Maior cu ilegalitățile aranjate de porcul lui de partid, ce susținerea promovării folclorului în școli, pe 15.000 de lei, au mai inventat, pe vreun retardat de partid, borfașii de partid din primăria Târgu-Mureș?!



Dacă tot a mai fost prins încă o dată Maior cu ilegalitățile aranjate de porcul lui de partid, ce susținerea promovării folclorului în școli, pe 15.000 de lei, au mai inventat, pe vreun retardat de partid, borfașii de partid  din primăria Târgu-Mureș?!
Susținerea promovării folclorului în școli, pe 15.000 de lei, adică exact a 6-a parte din cadoul dat de borfaș organizatorului Peninsula (consilierul lui Borbely!), pentru ca UDMR să voteze pentru retardatul lui Florea în consiliul local! Ceva ce pute a vreun cretin abonat la banul public. Cătanele lui Florea sunt peste tot și abonate, așadar ce borfaș avea de încasat acești bani?! Cum se face susținerea promovării? Prin autocolantele dragi porcului pedelist, eventual lipite de pupincuriștii lui Bretfeleanus ex. SRI? Prin publicitatea pe intermediarii porcului PDL, care se laudă cum merg cu presa idioată și șantajabilă de borfașul PDL mureș la notrar, pentru a aranaja cotele de neparticipare la licitații și a nu deranja porcul mare PDL care are camarila idioată? Prin afișe pe magazin FCM sau fictiv, pe Oracler Advertising?! Pe Reclame Mureș? Pe ce agenții de publicitate au încercat bandiții de partid din primărie să mai facă praf 15.000 de lei(peste 3000 de euro?!). Chiar așa de săraci sunt porcii gunoiului PDL Mureș, încât au ajuns să mimeze munca pentru a face susținerea promovării folclorului în școlile controlate de porcul PDL și de amicul PSD de la inspectorat?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.