marți, 24 iunie 2014

Tupeu de întreținut pe carnet de partid. Maior mai ia una după dedicația porcului de partid, de la ANI



Tupeu de întreținut pe carnet de partid. Maior mai ia una după dedicația porcului de partid, de la ANI
Pentru că bucureștenii nu sunt târgumureșeni prostiți cu UDMR care vinde… Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul și nu cred în vandalii imaginari din campania sereistului  ratat al borfașului din primărie, Maior o mai ia în freză o dată, de la ANI. Ilegalul viceprimar e ilegal și ca și consilier personal de partid, așa că dați mafiei PDL Mureș peste bot și băgați-l pe Florea și pe legea avertizorului public, după ce a politizat instituția, a angajat rudele proaste ale pedeliștilor și s-a folosit de bunurile instituției (autocolante, casete pentru Știi TV, postul de propagandă pentru lepădăturile PDL), în campania porcilor PDL Mureș! Dați hoților peste degete?!
Consilierul local democrat – liberal Claudiu Maior, membru în Consiliul Local Târgu-Mureş şi totodată consilier personal al primarului Dorin Florea, a declarat luni, 9 septembrie, pentru „Zi de Zi”, că va ataca în instanţă decizia Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) care l-a declarat incompatibil vineri, 6 septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă. „Nu am nimic de comentat, voi ataca decizia ANI în instanţă”, a precizat Claudiu Maior, aflat în concediu. Potrivit comunicatului remis de ANI, Claudiu Maior a încălcat regimul juridic al incompatibilităților, întrucât, în timpul exercitării mandatului de consilier local în cadrul Consiliul Local al municipiului Târgu-Mureș, „a încheiat în calitate de persoană fizică autorizată în cadrul PFA Maior Sergiu Claudiu un contract de prestări servicii, în valoare totală de 35.840 lei, cu Primăria municipiului Târgu-Mureș.”
Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul a trei aleși locali (doi viceprimari, un primar), ca urmare a exercitării simultane de funcții și calități, încălcând, astfel, mai multe articole ale Legii nr. 161/2003.

Lista nominală a celor trei aleși locali în cazul cărora Agenția a constatat încălcarea regimului juridic al incompatibilităților:

1.
        





MAIOR SERGIU CLAUDIU


        
Viceprimar al Municipiului Târgu-Mureș
(mandatul 2012 - 2016)
        
Jud. Mureș
        
S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada iulie 2013 - aprilie 2014, întrucât, în timpul exercitării mandatului de Consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Târgu-Mureș (mandatul 2012 - 2016), a încheiat un contract de prestări servicii, în valoare de 23.040 Lei, cu Primăria Municipiului Târgu-Mureș, prin P.F.A. MAIOR SERGIU CLAUDIU, încălcând, astfel, dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003 și art 75, alin. (1) din Legea nr. 393/2004.

Menționăm faptul că, la data de 6 septembrie 2013, Agenția Națională de Integritate a mai constatat existența stării de incompatibilitate în cazul lui MAIOR SERGIU CLAUDIU, întrucât, în timpul exercitării mandatului de consilier local, a mai încheiat un contract de prestări servicii, în valoare totală de 35.840 Lei, cu Primăria Municipiului Târgu-Mureș, prin P.F.A. MAIOR SERGIU CLAUDIU.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.