miercuri, 18 iunie 2014

Bandiții PDL Mureș continuă campania de albire pe bani publici a pătaților siamezi Florea și Maior! Golănie PDL, mai acceptați ca bandiții PDL Mureș să facă gazeta de partid din siteul pe bani publici?!


Bandiții PDL Mureș continuă campania de albire pe bani publici a pătaților siamezi Florea și Maior! Golănie PDL, mai acceptați ca bandiții PDL Mureș să facă gazeta de partid din siteul pe bani publici?!
Dacă nu e cumva frica de mafia PDL Mureș și de leprele avortate politic în mândrul Târgu-Mureș, poate că e vorba de prostia românului căruia nu îi pasă de banul public, câtă vreme nu îl fură maghiarul, răul suprem, cum consideră SRI și marii români! http://www.tirgumures.ro/ e siteul pe bani publici pe care banditul PDL îl folosește pentru copiat inepțiile agramate ale lui Chiorean/Luca și alte mizerii de propagandă pentru jegurile pedeliste, pentru ca porcii lui Florea să împrăștie propaganda nu doar prin agramatul retardatului și prin Cătană care se laudă cum merge cu presa în cartelul borfașilor din presă care primesc bani ca să nu meargă la licitații la primăria lui Florea! Luați legea avertizorului public și dați borfașului PDL peste bot cu folosirea bunurilor în alte scopuri și politizarea instituției. În caz că ai uitat ce vrăji a făcut Florea pentru partid și lepre din fostul lui oraș:
1.     L-a angajat pe Maior ilegal, ca să îi dea întreținutului 35.000 de lei anual, în timp ce gășcarul umfla banii dedicași pe Simetian și FCM/ASA și vota cu nesimțire pentru porcii PDL Mureș
2.     A dedicat 1,7 milioane de euro lui Maior, pe motiv de jegul FCM
3.     A dedicat 700.000 de euro lui Țerbea, ca oricărui porc care se simte bine între porcii și hoții PDL Mureș. Toate actele au fost inițiate de Florea pentru abonații porcilor de partid și cobrașoveni, alt motiv pentru a-l demasca pe individ pentru politizarea instituției și dedicații pe carnet de partid și pușcăriași scoși tot la intervenția porcului pedelist, pe atunci țărănist! Târgu-Mureș, orașul în care banditul de român va fura la nesfârșit pe baza votului etnic, ca nu cumva să vină maghiarul și să fure ce a rămas nefurat de la hoții PDL Mureș?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.