miercuri, 18 iunie 2014

Pentru prostimea de la școli, Florea nu a făcut nimic două mandate, iar ilegalul Maior nici atât, așadar, pupați aici:



Pentru prostimea de la școli, Florea nu a făcut nimic două mandate, iar ilegalul Maior nici atât, așadar, pupați aici:
Cadrele didactice care au primit mită electorală de la porcul pedelist din Primăria Târgu-Mureș în campania pentru Băsescu (100.000 de euro din banii prostimii, sub nasul Consiliului Concurenție care nu a vrut să supere mafia PDL Mureș) nu pot gândi singure, motiv pentru a le aminti că Florea nu  a făcut nimic două mandate și jumătate, că lichelele PDL Mureș au lucrat pe firmele lichelelor de subordonați PDL Mureș, că retardatul se afișează degeaba, că Maior a fost ilegal viceprimar și nici măcar în această calitate nu a făcut nimic pentru respectiva sală de sport și că publicitatea primăriei pe Cătană și profitorii Antena și Știi TV nu pot manipula nesimțirea scursurilor PDL Mureș după mandate fără număr și lucru ioc. Când porcii de partid au firme se rezolvă orice în oraș, de la parcări, parcuri, sensuri unice, termopane, tot ce nu a făcut banditul PDL Mureș când nu avea firmele porcilor PDL la dispoziție și de dedicat afacerile pe lepre de români din camarila idioată. 
La rândul său, domnul profesor Adrian Rucoi, directorul Liceului Tehnologic Avram a declarat : " Suntem foarte bucuroşi de această reabilitare. Dintr-o sală de sport urâtă şi veche, avem acum o sală nouă în care elevii se simt minunat. Mulţumim Primăriei, domnului Claudiu Maior pentru acest ajutor. Noi la rândul nostru, prin forţe proprii am refăcut băile şi vestiarele. Putem spune că sala de sport are acum o nouă faţă, mult mai frumoasă."
P.S. Suntem siguri că proștii din școli consideră normal și faptul că din 7 firme cu o ofertă unică pentru reabilitare străzi din banii europeni (românești plus alții), 4 au simțit nevoia să sponsorizeze FCM-ul subordonatului de partid. Capitalism cu…obligații! Banul public trebuie să se întoarcă la partid, doar semnătura și dedicația nu vine din cer, de la Dumnezeu!
P.S. 2 Recunoașteți stilul lingvistic al insului cu ușă în primărie, consilier de retardat, precum și greșelile gramaticale specifice. Pentru că porcii nu mai folosesc biroul de presă al primăriei decât rar, rudele pedeliștilor având, măcar, singura calitate, în a scrie mai românește decât insul care se învârte ca un coi prin primărie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.