vineri, 13 iunie 2014

Bandiții PDL Mureș sunt cercetați de DNA pentru dedicația sportivă a banditului pentru pedelistul Maior, dar porcii lui Florea postează articole cu Maior face trotuarul!



Bandiții PDL Mureș sunt cercetați de DNA pentru dedicația sportivă a banditului pentru pedelistul Maior, dar porcii lui Florea postează articole cu Maior face trotuarul!
Porcii lui Florea postează articolele cretinului agramat, pentru promovarea întreținutului Maior, pe siteul pe bani publici tîrgumureș.ro!
Maior face trotuarul, în timp ce bandiții lui din primărie și PDL sunt luați la întrebări de DNA pentru dedicațiile porcului pedelist pe FCM-ul pedelistului Maior! Un șut în dos porcilor lui Florea care postează rahaturi de la agramat pentru promovarea retardatului, pe siteul pe bani publici sau e mafia PDL Mureș prea mare și nesimțirea porcului etnic și mai mare?!
Vremea numai bună de afară permite muncitorilor să lucreze la modernizarea străzilor şi trotuarelor din Tîrgu-Mureş. În aceste zile se toarnă asfalt pe Bulevardul 1848 în dreptul Liceului Tehnologic "Avram Iancu". ”În urma sesizărilor primite şi de la conducerea liceului şi din partea cetăţenilor am ajuns la faza în care această lucrare este aproape finalizată şi în ceea ce priveşte trotuarul. Vom continua lucrările şi în perioada următoare, pe Bulevardul 1848, mai există zone unde se impune modernizarea. Rog cetăţenii să aibă răbdare, atât în zonele unde se lucrează şi traficul este îngreunat cât şi pe cei care locuiesc sau care traversează zilnic zone problemă. Încet, vom ajunge să reabilităm fiecare zonă a oraşului. Este o zonă intens circulată şi de aceea am considerat că trebuie să intervenim. Zilnic mii de oameni urcă sau coboară pe această porţiune de trotuar spre şi dinspre Dâmbul Pietros.”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior. Investiţia se ridica la aproximativ 50.000 de lei şi urmează reabilitarea şi a trotuarului de pe cealaltă parte a drumului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.