joi, 26 iunie 2014

Pe Florea îl freacă de tricolor la alții. După ce bandiții lui au pus cârpe tricolore în oraș, cu pretenții de steag și întreținutul pe carnet de partid Maior e prins de ANI cu dedicația nesimțită și etnic hoțească a porcului pedelist!



Pe Florea îl freacă de tricolor la alții. După ce bandiții lui au pus cârpe tricolore în oraș, cu pretenții de steag și întreținutul pe carnet de partid Maior e prins de ANI cu dedicația nesimțită și etnic hoțească a porcului pedelist!
Până când întreabă careva pe păcăliciul Dorin Florea cum și-a înființat Maior PFA și cum porcul lui de partid l-a angajat în 48 de ore în primărie, pentru a dedica 35.000 de lei, ca de la hoțul PDL, dar și ce calificare are pe hârtie PFA Maior PDL, poate ar fi bine ca insul să tacă dracului și să lase considerentele deoparte. Ai grijă de borfașii tăi din PDL, de leprele servite cu milioane de euro, de gunoaiele aduse din Brașov și de leprele etnice pe care le ai în primărie. Angajați ai primăriei, aveți legea avertizorului publica care interzice angajarea rudelor de partid, a leprelor cu carnet de partid și folosirea bunurilor instituției pentru interesele borfașului PDL Mureș și aici amintim doar afacerile cu autocolante pe magazin FCM(1900 DE EURO, 3000 de exemplare), pentru campania electorală a hoțului PDL Mureș și casetele primăriei, dedicate de porcul pedelist televiziunii la care borfașul PDL și retardatul borfașului PDL Mureș se afișau și pe care dirijau apoi și publicitatea cătanelor care merg la notar cu presa bovină, în lipsa altui abonat al porcului de partid, Zereș.
P.S. Același comunicat agramt, semn că tot consilierul retardatului adus în primărie l-a conceput, nu ruda lui Pașcan care are idee de limba română!
Joi, 26 iunie, primarul municipiului Tîrgu-Mureş a participat la ceremoniile prilejuite de marcarea şi la noi în oraş a Zilei Drapelului Naţional. Cu această ocazie primarul Dorin Florea a declarat : “ Drapelul tricolor este un simbol al naţiunii române, un simbol al libertăţii noastre, un simbol al valorilor pe care trebuie să le avem. Mă bucur că ridicăm drapelul în centrul municipiului Tîrgu-Mureş cu această ocazie. Aşa cum vedeţi drapelul tricolor flutură sus pe cel mai înalt punct al Primăriei. Aş vrea să văd drapelul ridicat şi pe cel mai înalt punct al Prefecturii şi al Consiliului Judeţean şi pe Palatul Culturii şi pe toate clădirile emblematice ale oraşului. Să preţuim drapelul şi să îl respectăm şi o dată cu el să ne preţuim ţara şi să o respectăm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.