marți, 24 iunie 2014

Ilegalul nesimțit al porcului lui de partid, Claudiu Maior, promitea că va rezolva el ilegalitățile stabilite de ANI. În ședință de consiliu local!



Ilegalul nesimțit al porcului lui de partid, Claudiu Maior, promitea că va rezolva el ilegalitățile stabilite de ANI. În ședință de consiliu local!
D-l consilier Pui: - având în vedere că la data de 4 iulie a expirat contractul de prestări servicii încheiat între Primăria Tîrgu-Mureş şi PFA Maior Sergiu Claudiu, cu nr. 241 din 5.07.2012, solicit public ca dl. Maior Sergiu Claudiu să-şi definească poziţia în cadrul Consiliului local Tîrgu-Mureş şi a primăriei, pentru că şi la această oră acceptă să fie consilierul personal al primarului, neavând atribuţii în acest sens, dar aşa cum ştiţi, el rezolvă totul, ceea ce induce în eroare populaţia oraşului şi la ora actuală. Vă întreb, domnule Maior, ce aveţi de gând să faceţi în continuare? De asemenea, vă rog public să fie prezentat public contractul încheiat între dv. adică dl. Maior Claudiu şi d-l avocat Ghere Vasile, pe banii primăriei, precum şi modul de plată. D-l consilier Maior: - am promis că nu o să intru în tot felul de jocuri pe care încercaţi să le faceţi. În ce priveşte starea mea de fapt, eu mă bucur dacă spuneţi că le rezolv pe toate. O să le rezolv şi de acum înainte, atât cât pot, dar tot împreună cu ceilalţi consilieri locali pe care-i consider partenerii mei de lucru, începând de la UDMR, PSD, PDL şi mai puţin PNL. În ceea ce priveşte contractele, vă promit că le voi publica unde doriţi dv., faceţi-mi adresă în scris, dacă doriţi la Nepujsag, la Cuvântul liber, unde doriţi dv. În ceea ce priveşte contractul meu cu dl. Vasile Ghere, consider că nu vă mai deschid un dosar penal pe care să-l pierdeţi, pentru că ce aţi spus s-a înregistrat.

Desigur, ANI nu e controlat de porcul PDL din primărie și Maior a fost dovedit din nou ilegal și întreținut ilegal al porcului lui de partid. Care v-a șparlit 35.000 de lei pentru întreținut! Hoție etnică, marcă recunoscută, cine mai dă peste bot mafioților PDL Mureș?! Atenție, porcii PDL Mureș pot fi faultați și pe legea avertizorului public, pentru politizare, folosirea bunurilor instituției, pentru angajarea rudelor proaste de javre pedeliste și așa mai departe!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.