joi, 12 iunie 2014

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au cumpărat încă din octombrie cișmele și vaporizatoare de apă?!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au cumpărat încă din  octombrie cișmele și vaporizatoare de apă?!

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au reușit prima știre fără retardatul lui Florea promovat de agramatul incomplet! De remarcat că bandiții ăștia cumpărau în octombrie cișmele și vaporizatoare de apă, iar borfașul  și întreținutul PDL Mureș se lăuda în decembrie cu suporți de bicicletă la…școli! Unde are interesul porcul etnic portocaliu se inventează afacerea, de obicei pe porcii de subordonați ai lui Florea, pentru a nu fura UDMR Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul, cum se văitau în campania electorală ilegală hoții PDL Mureș pe eternele autocolante, sperăm că nu cumpărate iarăși din banii publici și lipite de gunoaiele de polițiști locali controlați de sereistul dat afară pentru încălcarea gravă  a statutului SRI, Bretfeleanus!


Alte afaceri defazate ale lepădăturilor din primărie:
Şmecheraşii din Primăria Târgu-Mureş aveau nevoie în octombrie de cişmele şi de vaporizatoare de apă !

Luna octombrie , lună de toamnă în România, este perfectă pentru unii şmecheraşi  din Primăria Târgu-Mureş, care aveau de bifat nişte afaceri pentru… anul viitor. După ce vreun prostalău din primărie şi-a imaginat că Târgu-Mureşul avea nevoie în an de criză  de  vaporizatoare de apă pentru a nu îi lua foc creierii incinşi de atâtea afaceri dedicate, pe firme de partid sau pe firme de rubedenii, iată că băieţii deştepţi au născut licitaţia şi câştigătorul. Va costa bugetul doar   240.000 de lei şi de bani se va bucura S.C. TROVAINSTAL S.R.L. RO.

Anunt de atribuire numarul 143336/06.10.2011

Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA

Primaria Municipiului Tirgu-Mures

Adresa: Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: Targu Mures , Cod postal: 540026 , Mures , Romania , Email: licitatie@tirgumures.ro , Tel.: 0265-268330 , Fax: 0365-801856

Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI SI PROCEDURA

II.1) Denumire contract furnizare si montare de cismele publice si vaporizatoare de apa

II.2) Obiectul contractului Furnizare si montare de cismele publice si vaporizatoare de apa

II.3) Tip contract Furnizare

II.4) CPV 34928400-2 – Mobilier urban (Rev.2)

II.5) Criteriu de atribuire Pretul cel mai scazut

II.6) Invitatie de participare 311142/25.08.2011 09:04

Sectiunea III: ATRIBUIRE

III.1) Numar de oferte primite 1

Valoare estimata totala 241,935 RON

III.2) Lista contracte

320 / 15.09.2011 240,817 RON

Castigator:

S.C. TROVAINSTAL S.R.L. RO 13280417 B-dul 1848, nr. 11/18, telefon/fax ., Targu-Mures, 540374, Mures

Total (fara TVA): 240,817 RON

Citeste mai mult: Şmecheraşii din Primăria Târgu-Mureş aveau nevoie în octombrie de cişmele şi de vaporizatoare de apă !
Căutați afacerea sandale de iarnă pentru polițiste locale, altă afacere a bandiților, iar în sfârșit citiți cum s-au dat de gol bandiții PDL Mureș. Cât costă, porcilor, suportul și pe ce firmă de partid îl faceți, lepre avortate?!

În idea promovării sportului și a unui stil de viață sănătos în rândurile copiilor, Primăria municipiului Tîrgu-Mureș a montat în mai multe instituții de învățămant suporturi pentru biciclete. Ca urmare a unui proiect pilot, primele institutii de invatamant care se bucură de această investiție sunt Liceul cu Program Sportiv Szasz Adalbert și Gradinița cu program prelungit Rândunica. ”Joi, 23 octombrie, se va finaliza instalarea acestor suporturi și la Școala Gimnazială Romulus Guga, în cartierul Tudor Vladimirescu. Astfel de lucrări vor continua și în perioada imediat următoare, astfel încât fiecare institutie de învățământ să poată beneficia de locuri de parcare pentru biciclete.”, a declarat consilierul Claudiu Maior.  - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/miscarea-pe-doua-roti-promovata-in-scolile-si-gradinitele-tirgumuresene.html#sthash.R1D6DmJy.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.