duminică, 8 iunie 2014

Hoții și borfașii care au furat cu carnet PDL Mureș, în fuziune cu sabotații de la PNL Mureș. Ce glumă, victima să accepte să fuzioneze cu borfașul violator!



Hoții și borfașii care au furat cu carnet PDL Mureș, în fuziune cu sabotații de la PNL Mureș. Ce glumă, victima să accepte să fuzioneze cu borfașul violator!
Se tot vorbește de o fuziune PNL cu PDL, dar dacă judecăm corect așa ceva nu ar trebui să se întâmple niciodată la Târgu-Mureș. În primul rând pentru că pedeliștii au făcut doar afacerile de milioane de euro din banii dedicați din bugetul local pe scursurile din PDL Mureș și pe camarila porcului portocaliu. Dacă PNL speră să fure și el ceva ce nu a mai rămas furat de la porcii PDL Mureș se înșeală, lichelele lui  Florea trebuie  întreținute din banii publici. Apoi amintiți-vă că borfașul PDL Mureș și de primărie a sabotat doi viceprimari PNL pentru a pune vreun retardat în post. Justiția a demonstrat că Clodu Maior a fost pus ilegal și că nu au putut fi anulate actele semnate de ilegal pentru că ar fi dat peste cap toată activitatea instituției, Florea având grijă că îl pună pe întreținutul de partid pe Siletina și FCM cu milioanele de euro luate de la proștii de români care votează porcul etnic la semnat pe toate actele. Mai judecăm și activitatea scursurii din primărie și care ataca tenul lui Dobre, adică, vezi-Doamne, marele alb judecă ce culoare a pielii au alții, ceea ce pute a rasism la jigodia lui Florea care a aterizat cu neamurile proaste în primărie și cu alte rubedenii prin alianțe matrimoniale. În concluzie, nu mai e loc de furat de hoții PDL Mureș, care atacă și UDMR-ul momit cu pomana porcului portocaliu, 900.000 de lei pentru Peninsula, cu afacere pe consilierul lui Borbely, cu PSD plus UDMR vând Ardealul pe autocolantele borfașului cu campania pe gunoi sereist expirat (ce sereist ratat - vultur albastru sau cal verde - i-a mai scris porcului pedelist asta?!). Credeți că Maior lasă transporturile pe Siletina pe care zice că nu o mai are, că Borșan și Poruțiu nu mai primesc pe carnet de partid, că Munteanu lasă sondajele la șeful de partid, că Valepet, Astor nu vor fi serviți de porcul pedelist cu dedicații, că Bența poate fi momit să treacă la PNL, că intermediarul porcului din primărie face contracte de publicitate cu PNL și nu mai merge la notar cu presa bovină și șantajată cu chirii, publicitate, diplome, mese festive și pupat cu maimuța de zi de naștere, în mândrul cartel al șantajaților porcului pedelist? E Târgu-Mureș, orașul în care porcul de român trebuie să fure etnic și să întoarcă la primărie o sumă din banii primiți, pe motiv de…sponsorizare! Curtea de conturi și DNA, căutați ceea ce poate fi mită, onorariu, procent,  contribuție a unor așa-ziși capitaliști care simt nevoia să dea o parte din bani instituției la care ei au câștigat, iar sumele pe care le-ar sponsoriza nici nu apar în acte oferite publicului. Ceva bani negri spălați de porcii de la primărie și pe camarila servită cu milioane de euro?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.