miercuri, 11 iunie 2014

Extraordinar, ultimele 12 postări pe siteul pe bani publici tîrgumureș.ro sunt de promovare pentru Maior, ilegalul viceprimar dovedit de tribunal și cu probleme la ANI datorate de la borfașul lui mare din PDL Mureș și pentru Bretfelean, vulturul albastru dat afară din SRI, tovarășii de colind și de băute de pe Coșbucul închis, pupincurist, de poliția locală lipitoare de autocolante pentru campania electorală a borfașului etnic PDL Mureș!



Extraordinar, ultimele 12 postări pe siteul pe bani publici tîrgumureș.ro sunt de promovare pentru Maior, ilegalul viceprimar dovedit de tribunal și cu probleme la ANI datorate de la borfașul lui mare din PDL Mureș și pentru Bretfelean, vulturul albastru dat afară din SRI, tovarășii de colind și de băute de pe Coșbucul închis, pupincurist, de poliția locală lipitoare de autocolante pentru campania electorală a borfașului PDL Mureș!
Pentru angajații primăriei, luați lepra mare PDL Mureș și faceți-i sesizare pe legea avertizorului public, pentru politizarea instituției, folosirea bunurilor publice pentru rahatul de partid și pe  retardații cunoscuți. Bandiții PDL ai lui Florea au transformat tîrgumureș,ro, site pe bani publici, în platforma de copiat porcăriile neluțești, de pe tîrgumurețeanul.ro, care se învârtesc pe siteul pe banii publici ca un… coi într-o căldare sau primărie! Agramatul scrie pentru retardat, cu alte cuvinte. Să o șteargă Florea sau să se dea la fund și pentru asta îl promovează pe întreținutul porcului pedelist și pe banii publici?!
P.S Porci etnici PDL, siteul e prezentat ca fiind  pagina web oficială ce conţine bogate informaţii despre oraş şi primărie în limbile română, engleză şi maghiară. Nu scrie nimic de promovat subordonați PDL, retardați, lepădături din camarilă, sereiști ratați cu autocolante în campania porcului mare PDL Mureș,  vulturi albaștri întreținuți de porcul pedelist, nu?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.