vineri, 6 iunie 2014

Bandiții PDL Mureș au pus mâna pe siteul tîrgumureș.ro, site pe bani publici, pentru a-l albi pe pătatul Maior!

Bandiții PDL Mureș au pus mâna pe siteul tîrgumureș.ro, site pe bani publici, pentru a-l albi pe pătatul Maior!
Porcii din PDL Mureș fac propagandă zi de zi pentru ilegalul - dovedit de tribunal - Maior. Insul pus ilegal ca viceprimar, contra votului UDMR, pus legal viceprimar cu votul UDMR-ului momit cu 900.000 de lei pentru Peninsula și pentru consilierul lui Borbely, e prezentat non-stop pe siteul pe bani public, iar leprele lui Florea copiază articolele de la agramatul Chiorean! Tot ce postează ăla pe tîrgumureșeanul, copiază bandiții lui Florea pe tîrgumureș.ro. 
Atenție, bandiți, gagiul vostru nu are calificare să recepționeze lucrări, astfel că plimbatul presei controlate de intermediarul porcului din primărie (căutați modul în care leprele din presă pupă dosul porcului din primărie și acceptă intermediari precum Zereș, Cătană, 24 de ore și alții) la evenimente de imagine cu Maior nu țin locul unor recepții a lucrărilor! Am înțeles, vă place să vă afișați cu maimuța, pentru poze, ca pe litoral, maimuța fiind cine vreți din primărie sau PDL, dar, lichelelor, aveți 5 articole copiatre de la agramatul care face imagine agramată lui Maior, pe banii publici! Angajați ai primăriei, dați cu legea avertizorului porcilor lui Florea, pe motiv de folosirea bunurilor instituției în interes de partid, pentru angajarea pe carnet de partid, pentru angajarea de rude ale porcului pedelist și așa mai departe și legea vă dă statut de martor sub acoperire! 
P.S. Atenție, bandiții PDL Mureș au făcut lobby pentru Senin și frații Urdă (Adru Solutions), pentru Siletina și FCM, pentru toate afacerile porcilor din PDL Mureș, așa că orice debitează un bandit PDL e recunoașterea afacerii pe carnet de partid !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.