luni, 23 iunie 2014

Poate îi convingem pe proștii de… vulturi albaștri, lipitori de autocolante pe bani publici în campania lui Florea, adică poliția locală controlată de zburatul din SRI, să muncească!Poate îi convingem pe proștii de… vulturi albaștri, lipitori de autocolante pe bani publici în campania lui Florea, adică poliția locală controlată de zburatul din SRI, să muncească!
Jigodiile din poliția locală care vă saltă ilegal mașinile și lipesc pupincurist autocolante în campanie pedelistului Florea, sub comanda sereistului ratat Bretfelean, zburat din SRI pentru încălcarea gravă a statutului SRI, nu mai muncesc în afară de tabere de …pictură oferite de porcul din primărie, derbedeul care își plătește obligațiile către pupincuriști! Poate trimiteți păcălicii ăștia care se dau vulturi albaștri (de ce nu cai verzi, disperați din SRI?) la muncă, pentru parcare ilegală nu pe strada Bolyai, locul de joacă preferat al borfașilor care ridică mașini!

P.S Îi atrăgeam atenția unui păcălici de la poliția locală despre dublarea indicatoarelor rutiere pentru abonatul porcului din primărie. Ce spune păcăliciul în uniformă? Eu am propus, ca să se vadă mai bine indicatorul! Să mai menționăm că insul a rămas în funcție după pensionare, pe motiv că are copii care trebuie să își plătească ratele (sic!) și trebuie să presteze, în consecință, pentru interesul porcului de primărie, partid și pentru șeful Bretfelean dat afară din SRI?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu