duminică, 29 iunie 2014

După ce și-a câștigat banii în instanță și dreptul la semnătură în ziarul Cuvântul liber, retras ca represalii, Oana Bota a fost și concediată !



După ce  și-a câștigat banii în instanță și dreptul la semnătură în ziarul Cuvântul liber, retras ca represalii, Oana Bota a fost și concediată !
Cuvântul liber a dat-o afară pe Oana Bota, angajată și fiică de acționar care a îndrăznit să își ceară banii cuveniți legal prin CCM unic pe ramură, vechimea și fidelitatea neplătite și a îndrăznit să execute silit ziarul și să conteste represaliile cu interzicerea…dreptului de semnătură! După procesele câștigate, vreo două în ultimii 2 ani, plus alte decizii favorabile în instanță la alte decizii de pedeapsă, surpriză nesurprinzătoare, se desființează locul de muncă al Oanei și ea e concediată! Normal, Oana îi dă în judecată, luptătoare cum o știm și probabil că va lega procesele câștigate de șicanele ulterioare și va verifica obligațiile fostului angajator așa cum prevede legea și poate cineva va verifica și cum de tribunalul Mureș nu a mai știut care e valoarea reală a salariului  după ce a învățat CCM unic pe ramura mass-media din procesele mele cu Cuvântul liber și ale Florinelei Giurgea cu Telesonul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.