vineri, 27 iunie 2014

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și afacerile lor de câte 200.000 de euro pe patinoare Remo Sibiu



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și afacerile lor de câte 200.000 de euro pe patinoare Remo Sibiu
Pentru că porcul de partid și primărie e obraznic, în anul 2014 uitați cum a mai prins un patinoar în aer liber, pentru livrat alți 200.000 de euro la abonata Remo Sibiu! Și tot bandiții ăștia clamează grija pentru patinoare… acoperite! Afacerea e mereu aceasta: 200.000 de euro cadou pe Remo și intermediarul loco, patinat o lună, câștig brut mizerabil, de câteva zeci de mii de euro. La fiecare 200.000 de euro cheltuiți banditul nu recuperează net nici măcar 5 la sută. Oraș etnic, în care porcii etnici sunt aleși ca nu cumva să vină maghiarii și să fure….Târgu-Mureș, Ardealul și UMF, cum se lăuda în campania lui electorală borfașul PDL Mureș!
P.S. Banditul a mai prins 900.000 de euro cadou pentru Peninsula pe consilierul lui Borbely, pentru că retardatul lui Florea trebuia votat de către UDMR!

Site pe bani publici, pe care îl folosesc bandiții PDL Mureș pentru a copia de la consilierul agramat al retardatului angajat ilegal de banditul PDL Mureș:
În urma difuzării emisiunii „După 20 de ani”, la postul ProTV pe 15 iunie 2014, în care marele sportiv Ion Ţiriac îşi arăta nedumerirea faţă de problema Patinoarului Artificial din Tîrgu-Mureş care stă închis de 7 ani, pentru a afla mai multe detalii despre această situaţie total anormală, domnul Ţiriac a purtat zilele acestea o discuţie telefonică şi cu primarul Dorin Florea. Amănunte despre discuţia purtată de domnul Ion Ţiriac cu primarul Dorin Florea, am primit chiar de la edilul şef al oraşului : " Da, am purtat o discuţie lungă cu domnul Ţiriac în care l-am informat asupra următoarelor aspecte şi ulterior i-am trimis o scrisoare cu cu multe fotografii în care am subliniat că :

1 - Primăria Municipiului Tîrgu Mureş, prin sute de adrese, luări publice de poziţie, prin nenumărate solicitări înaintate Guvernului şi Ministerului Tineretului şi Sportului, şi-a arătat disponibilitatea de a prelua IMEDIAT Patinoarul artificial din Tîrgu Mureş, care de ani de zile se degradează. Pe de altă parte, să nu uităm că în luna noiembrie 2013, peste 200 de sportivi tîrgumureşeni au protestat în stradă, împotriva unui amendament formulat de deputaţii UDMR Kelemen Hunor si Borbely Laszlo la Legea descentralizării, conform căruia aceste baze sportive nu au mai fost redate oraşului, noi fiind singura localitate din România în care acest gen de obiective NU au revenit în patrimoniul comunităţii din caza unor manevre POLITICE !

2 - Absolut toate bazele sportive care de-a lungul anilor au revenit în patrimoniul Primăriei Tîrgu Mureş au fost renovate şi redate circuitului public la capacitate maximă. Exemple ar fi :

- fostul bazin din Complexul Mureşul devenit acum Bazinul Olimpic acoperit Tîrgu Mureş, unde se antrenează peste 1000 de înotători şi polo-işti.

- fostele terenuri de fotbal şi tenis ale Asociaţiei Sportive Armata (ASA) devenite acum Academia de Sport Tîrgu Mureş unde se antrenează peste 600 de copii.

- fostul Parc şi Stadion Municipal care la doi ani de la retrocedare este într-un amplu şi rapid proces de reabilitare completă a tribunelor, a zonei de atletism cu 8 piste de competiţie şi a terenului de fotbal cu gazon natural.

3 – Este bine de ştiut că Tîrgu Mureşul este poate singurul oraş din România care a inclus în urmă cu 15 ani în Planul Urbanistic General o zonă largă (peste 10 hectare) dedicată sportului şi care în timp ar putea să devină un important Centru Sportiv Regional sau poate chiar de pregătire olimpică.

Prin urmare, pentru a înţelege corect contextul Patinoarului artificial de la Tîrgu Mureş   i-am RECONFIRMĂM domnului Ţiriac întreaga şi TOTALA noastră disponibilitate ca Primăria Municipiului Tîrgu Mureş, să reprimească IMEDIAT, toate bazele sportive şi proprietăţile care încă mai aparţin de Ministerul Tineretului şi Sportului, Ministerul Economiei (Ex: complexul Romgaz – Bucla Mureşului care de 25 de ani este abandonat şi se degradează), sau de alte structuri guvernamentale, urmând să înfiinţăm în această zonă primul Centru Regional (sau naţional) Sportiv de Performanţă din România. Cred că în urma discuţiei şi a documentelor transmise domnul Ion Ţiriac şi-a format o părere corectă despre soarta ingrată a Patinoarului Artificial din Tîrgu Mureş. ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.