luni, 30 iunie 2014

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș rezervau 900.000 de lei cadou pentru Peninsula cu interes UDMR, în schimbul votului pentru retardatul PDL, iar CJM dă 30.000 de lei la un eveniment cu intrarea liberă



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș rezervau 900.000 de lei cadou pentru Peninsula cu interes UDMR, în schimbul votului pentru retardatul PDL, iar CJM dă 30.000 de lei la un eveniment cu intrarea liberă
Bandiții din Primăria Târgu-Mureș - care nu au sprijinit financiar Peninsula cu sute de mii de euro în alți ani în care porcul mare pedelist nu avea de adus în primărie porcii lui de la PDL și retardații la butoane - se găseau la începutul anului în situația de a pune în buget 225.000 de euro(900.000 de lei) pentru consilierul lui Borbely, probabil în schimbul votului UDMR pentru retardatul lui Florea din PDL! La un eveniment cu bilet de intrare, care costa vreo 5 euro, bandiții ăștia sprijineau din bani publici cu interese pentru votul retardatului pedelist. În schimb la demonstrația aeronautică suma era infinit mai mică, din partea CJM!
P.S. Porcul a mai dedicat 200.000 de euro pentru nocturna pe care o folosește Maior și nu am auzit de vreo chirie. Pentru porc nu contează banul public și Maior chiar se lăuda cum lasă la fisc instalația pe bani publici cumpărată de gășcarul de partid, în contul datoriilor la stat!


zidezi
Consilierii judeţeani au aprobat joi, 26 iunie, într-o şedinţă ordinară de lucru, alocarea din bugetul judeţului a sumei de 30.000 lei pentru susţinerea demonstraţiei aeronautice „Sky is not the limit”, care va avea loc la Târgu-Mureş, în perioada 15-17 august 2014. „Activitatea constituie un prilej de afirmare şi prezentare a profesionalismului organizatorilor care doresc să ofere publicului un spectacol aviatic deosebit îndreptând atenţia naţională asupra judeţului, constituind astfel şi o oportunitate de dezvoltare turistică dar şi de informare a tinerilor privind învăţarea şi practicarea de diferite discipline aeronautice”, a precizat Ciprian Dobre, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.