joi, 5 iunie 2014

Bandiții PDL Mureș au transformat siteul pe bani publici tîrgumureș.ro în copia gunoiului tîrgumureșeanul.ro, pentru a proslăvi rahatul pedelist!Bandiții PDL Mureș au transformat siteul pe bani publici tîrgumureș.ro în copia gunoiului tîrgumureșeanul.ro, pentru a proslăvi rahatul pedelist!
Nu o dată, Florea, Maior și alți pedeliști etnici sunt promovați pe bani publici și nu vorbim aici de jegurile care intermediază publicitatea lui Florea și merg cu presa bovină la notar, așa cum se laudă leprele! Cătanele jegului portocaliu copiază și de la agramatul Chiorean rahaturile pe care le publică cu pseudonimul de cretin sau aiurea și le pun pe siteul pe bani publici. Angajați ai primăriei, mai permiteți porcului pedelist să-și aducă fauna ineptă în primărie să se folosească bunurile publice pentru reclamă la retardați, la gășcarii de partid care primesc pomeni de la porcul mare de partid portocaliu și la diverse borâturi întreținute din banii publici de porcul pedelist?!
P.S. Cum e definit siteul, lepădături PDL Mureș? Pagina web oficială ce conţine bogate informaţii despre oraş şi primărie în limbile română, engleză şi maghiară. Deci, nu e pentru campaniile porcului pedelist pentru retardați și scursuri PDL Mureș și pentru întreținuții hoțului de primărie?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu