joi, 19 iunie 2014

Bandiții lui Florea îl trimit ilegal pe pedelistul Maior să verifice lucrări de imagine, pe publicitatea aranjată de Cătană la notar și pe siteul pe bani publici folosit de hoții PDL Mureș și de primărie a hoților PDL Mureș!



Bandiții lui Florea îl trimit ilegal pe pedelistul Maior să verifice lucrări de imagine, pe publicitatea aranjată de Cătană la notar și pe siteul pe bani publici folosit de hoții PDL Mureș și de primărie a hoților PDL Mureș!
Pentru porcii lui Florea din partid și primărie, recepționarea și verificarea lucrărilor nu se face cu prepuțul de partid, ci cu oameni calificați. Știm că lepra mare PDL a trimis pe câte un retardat de multe ori  să semneze ilegal recepția lucrărilor, dar nu mai acceptați ca porcul să se folosească de presă în baza contractului cu dedicatul Cătană, care se laudă că merge cu presa bovină la notar, în cartelul borfașilor care îi lasă pe intermediari la bani, de frica mafiei PDL Mureș, refuzând, de frică și din pupincurism, să meargă la licitații! Consiliul concurenței, faci ceva cu prostovanii din presă, care pot fi șantajați și cu angajările de sereiști, prin folosirea programelor piratate, prin chirii, diplome, mese și  prin încălcarea codului muncii?  
P.S. Pentru retardat, Florea a pierdut proces de milioane de euro cu Moga, pentru lucrările de la Week-end. Dacă nu vă amintiți, pentru recepție a semnat un alt retardat de partid din care făcea parte Florea. Banii, însă, îi vor plăti fraierii de târgumureșeni care acceptă borfașii și hoții etnici din PDL și mafia lepădăturilor PDL Mureș!



Tîrgumureș.ro
Site pe bani publici, copiere de la agramatul retrardatului de partid.


De puţine zile s-au încheiat lucrările de refacere a zidului de susţinere şi a scărilor de acces la Parcul Maternităţii de pe strada Artei. Verificând lucrările executate, viceprimarul Claudiu Maior a declarat : "Cu ani în urmă, la sugestia unor organizaţii ecologiste, am optat pentru montarea de stâlpi şi trepte de lemn în vederea consolidării malurilor de pământ. La vremea aceea a fost o soluţie estetică, dar de-a lungul anilor, lemnul s-a distrus. Acum am recurs la aceste elemente prefabricate din beton, care sunt mult mai rezistente şi mai practice, permiţând şi dezvoltarea vegetaţiei şi integrându-se în peisajul urban. Imediat ce timpul ne-a permis, am reabilitat zona”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.