vineri, 13 iunie 2014

Vineri 13 pentru bandiții din Primăria Târgu-Mureș! DNA fără Curcă, călare pe proști pentru dedicațiile porcilor pe cluburi pedeliste și nu numai!


Vineri 13 pentru bandiții din Primăria Târgu-Mureș! DNA fără Curcă, călare pe proști pentru dedicațiile porcilor pe cluburi pedeliste și nu numai!
După ce asociația condusă de Hegheș a amenințat cu procese pentru dedicațiile porcilor din primăria Târgu-Mureș cu dedicații pe subordonații PDL ai lui Florea și pentru mafioții din camarila golanului etnic, precum și pe retardatul lui Florea dat ilegal de tribunal, surpriză!
 DNA ia acte din primărie pentru ceea ce pute a dedicații. În sfârșit, se sparge buboiul la porcii PDL Mureș?! Zboară retardatul din primărie și rudele proaste ale viperei PDL și mafioții din poliția locală și sindicate, pe care banditul PDL face și acolo dedicații…sportive?!Cum spuneau porcii PDL în campanie, PSD și UDMR vând Ardealul, UMF și Tîrgu-Mureșul?! Asta dacă mai lasă ceva nefurat hoțul din PDL Mureș și retardații etnici, veniți cu porcul de partid la ciolan!
Procurorii DNA fac vineri perchezitii la Primaria Targu Mures. Procurorii au ridicat mai multe documente legate de presupuse sponsorizari ilegale pentru cluburi de fotbal, transmite Romania Libera.

Reamintim ca presa locala si centrala a scris in repetate rinduri despre contractele de sposorizare controversate dintre Primaria Targu Mures - condusa de Dorin Florea (PDL) si diferite cluburi. In 2013, Gazeta Sporturilor scria despre o sedinta a Consiliului Local pe a carei ordine de zi se numarau diverse asocieri intre Primarie si echipe sportive. Suma totala a sponsorizarilor ar fi fost de 4 milioane de euro, cea mai mare suma - 8 milioane de lei - urmind sa fie primita de FCM Tirgu Mures, echipa din liga a 2-a de fotbal.

Printre cluburile propuse pentru finantare cu 3 milioane de lei se numara si C.S. City'Us din Tirgu Mures, o echipa de fotbal de sala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.