marți, 10 iunie 2014

Bandiții PDL Mureș se folosesc de siteul pe bani publici tîrgumureș.ro pentru a-i face imagine lui Maior PDL!



Bandiții PDL Mureș se folosesc de siteul pe bani publici tîrgumureș.ro pentru a-i face imagine lui Maior PDL! Hoții portocalii, după manipulări cu vandali și cu UDMR care vinde Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul furat de porcul mare pedelist!
În caz că nu vă pasă de banul public și de campania porcului mare pedelist pe toți pedeliștii cărora porcul etnic vrea să le facă imagine, nu verificați siteul tîrgumureș.ro. Pentru că aici veți găsi doar dejecțiile agramatului de consilier al lui Maior, copiate de pe gunoiul lui Chiorean, tîrgumurețeanul.ro. Pentru porcii PDL Mureș, un șut în dos și denunțarea politizării instituției?! Porcii PDL Mureș au nevoia de siteul pe bani publici pentru reclamă electorală cu textul de la agramatul cu ușă și afaceri pe retardații din Primăria Târgu-Mureș!
Porcii PDL  au copiat de la agramat doar vreo 10 articole de și pentru retardați, în ultimele 3 zile. Nici o masă… fără Maior, pentru că porcului etnic îi e de reclamă electorală pentru moștenitor și caută să îl facă pe întreținut să semene cu un om născut mâine, fără milioane de euro dedicate de porcul mare pedelist!
P.S. Maior anunță și tabere de pictură pe sereiști expulzați din sistem, probabil din prietenia de pahar și de stradă Coșbuc, atunci când porcii de la poliție locală au blocat strada pentru că Bretfeleanul și Maiorul aveau chef de băute cu prostimea în mijlocul străzii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.