joi, 5 iunie 2014

Datul afară din SRI, Bretfelean, director de tabără de pictură la gașca lui Florea! După Vulturii albaștri, ce au mai inventat ăștia? Îl verifică careva la ANI pe Bretfeleanul zburat din SRI pentru încălcarea gravă a statului SRI, dacă are voie să se joace de-a șeful taberei de pictură pe banii publici?!



Datul afară din SRI, Bretfelean, director de tabără de pictură la gașca lui Florea! După Vulturii albaștri, ce au mai inventat ăștia? Îl verifică careva la ANI pe Bretfeleanul zburat din  SRI pentru încălcarea gravă a statului SRI, dacă are voie să se joace de-a șeful taberei de pictură pe banii publici?!

După ce am scris că gașca lui Florea a pus cu subordonatul Bretfelan, cel care lipea, prin oamenii lui autocolante în campania pe bani publici a  lui Florea, cu vandalii imaginați de bețivi și scursuri sereiste și pedeliste (afacerea autocolante pe licitatiapublica.ro, pe magazin FCM, 1900 de euro, 3000 de exemplare!), de tabără de pictură de Zilele târgumureșene cu vulturii albaștri pe care îi găsiți la poliția locală, acum aveți alți vulturi albaștri care se joacă de-a tabăra de pictură cu Bretfeleanus la butoane!

  

Vineri, 06.06.2014, ora 13.00, la Casa de Oaspeți a Primăriei din Complexul de Agrement și Sport ,, Mureșul” , va fi vernisată cea de-a VII-a ediție a Taberei Naționale de Pictură, organizată de Primăria Municipiului Tîrgu-Mureș în colaborare cu Asociația Artiștilor Plastici Mureș și coordonată  de către  muzeograful expert Vasile Mureșan – director artistic .  Și în acest an  Municipiul Tîrgu-Mureș –,, oraș al florilor și  al artelor” a fost gazdă pentru  20 de artiști plastici  care au mânuit cu talent penelul  timp de o săptămână , abordând tema      ,, Primăvară tîrgumureșeană”.

     Municipalitatea tîrgumureșeană prin primarul dr. Dorin Florea - fideli artei și culturii vor asigura și pe viitor un sprijin constant artiștilor plastici autohtoni din țară și străinătate, care prin lucrările lor promovează frumusețile urbei noastre, sens în care îi invităm de pe acum la următoarea ediție ce va fi organizată în luna mai a anului 2015.

     Felicitări tuturor participanților!

Director tabără

Valentin – Constantin Bretfelean

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.