sâmbătă, 28 iunie 2014

Alte afaceri ale derbedeului PDL Mureș cu banii publici și pe Kiss Unicum. Fără număr, de la borfaș!Alte afaceri ale derbedeului PDL Mureș cu banii publici și pe Kiss Unicum. Fără număr, de la borfaș!
Alte indicatoare semănate de banditul PDL Mureș și decontate fără număr pe abonata Kiss Unicum. 

Parcarea pe trecerea de pietoni, pentru că târgumureșenii care votează etnic sunt fără creier și acceptă orice hoție a jegului din primărie:


Indicatoare din 10 în 10 metri, pentru ca porcul pedelist să mai poată deconta o trecere de pietoni. Probabil, porcul ar da vina pe cătanele servite cu banii publici și pentru drumuri, nu doar prin publicitatea dirijată prin notarul care face acte cu gașca care acceptă furtul porcului pedelist:


Stația de autobuz inexistentă, pe trecerea de pietoni  și cu panou pus pentru decontare de borfașul PDL Mureș:


Indicatorul 3D, montat să poată fi citit din orice poziție, cu altă prevedere!În concluzie, indicator...garantat! Garantat prin mila porcului portocaliu, fără număr pentru firma profitoare!
 

Dublarea indicatoarelor, pentru că porcul pedelist a desființat un sens de mers. Fără problemă, porcul etnic al banului public pune indicator pe ambele părți ale drumului! Porcul pedelist a mai făcut și parcarea ilegală, ca orice retardat născut prin vreun oraș Stalin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu