vineri, 27 iunie 2014

Bandiții de partid din Primăria Târgu-Mureș se laudă cu Cetatea reabilitată pe pedeliștii Borșan, Poruțiu și pe abonatul insolvent Bența dependent de afacerile pe pedeliștiBandiții de partid din Primăria Târgu-Mureș se laudă cu Cetatea reabilitată pe pedeliștii Borșan, Poruțiu și pe abonatul insolvent Bența dependent de afacerile pe pedeliști

Bandiții din primărie și partid copiază de la agramatul retardatului lui Florea. Pentru târgumureșeni, în caz că ați uitat, borfașii PDL Mureș se laudă cu lucrările pe gășcarii PDL Mureș și pe întreținuții care simt nevoia să sponsorizeze concert Iglesias dorit de porcul pedelist, deși firma e în rahat și în insolvență. Orice ban de la porcul pedelist se întoarce la interesele porcului pedelist, de obicei, în Târgu-Mureș, nu-i așa?
Lucrările de reabilitare ale bătrânei cetăţi a Tîrgu Mureşului se desfăşoară în ritm susţinut. Se lucrează şi în interiorul cetăţii şi în afara ei. Aşa cum au putu observa cu plăcere tîrgumureşenii care au trecut zilele acestea prin faţa cetăţii, pe zona dintre statuia Bernady şi zidurile vechi ce dau spre oraş se amenajează o superbă pajişte verde, un loc plin de viaţă ce aduce un plus de frumuseţe oraşului.    "Mă bucur foarte mult de această oază de verdeaţă din centrul oraşului. Este la fel ca şi în marile capitale europene şi îmi aduce aminte de cetatea din Budapesta unde la fel există un astfel de gazon perfect. În luna septembrie urmează să mă căsătoresc şi vreau să îmi fac prima mea fotografie în rolul de mireasă aici în faţa cetăţii medievale. E foarte furmos că un simbol istoric al oraşului este astfel reabilitat." a spus Ambrus Kinga o tânără din Tîrgu-Mureş ce urmează în curând îşi unească destinele cu alesul ei şi care astăzi privea încântată la muncitorii ce amenajau grădina din faţa cetăţii. Prezent şi el pe şantierul de amenajări, primarul Dorin Florea a subliniat : " Am promis tîrgumureşenilor că Cetatea va renaşte şi că va fi punctul central al profilului turistic şi cultural al oraşului. Trebuie reţinut că este încă un proiect european pe care l-am câştigat şi pe care îl derulăm. Avem, probabil, cel mai mare complex de agrement din România, avem Platoul Corneşti şi ceea mai mare şi mai modernă grădina zoologică din România, iar în curând vom avea una din cele mai frumoase cetăţi medievale din România. Astfel, turiştii care vor trece prin oraş vor avea ce să facă, ce să viziteze, unde să se relaxeze. Iar tîrgumureşenii vor avea şi ei un loc frumos de promenadă şi de spectacole. Mă bucur că atât tinerii cât şi cei mai în vârstă apreciază această reabilitare şi în mod special pentru tinerele familii, am amenajat în partea de jos a grădinii o zonă pietruită unde să mirii să îşi facă fotografii cu cetatea în fundal. Ce amintire mai frumoasă îţi poţi dori de la nunta ta ? În interior vom avea de asemenea zone verzi, alei de promenadă, piaţete, terase, iar atmosfera medievală a cetăţii va fi cu siguranţă un punct de atracţie pentru turişti."

Afacerea reabilitare Cetate, de 4 milioane de lei!
Contract nr: 324 Denumirea: Reamenajare si conservare Cetatea Medievala

V.1) Data atribuirii contractului 9/20/2011

V.2) Numarul de oferte primite 2

V.3) Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul

S.C CONTRANSCOM BENTA S.A (lider al asocierii dintre SC CONTRASCOM BENTA SA, SC ENERGOPLUS SRL si SC ALFA CONSTRUCT SRL)

Adresa postala: str. Muresului, nr. 1 , Localitatea: Nazna , Cod postal: 547526 , Romania , Tel. 0265/320548 , Fax: 0265/320548

V.4) Informatii privind valoarea contractului

Estimarea initiala a valorii contractului

Valoarea: 20100150.00 Moneda: RON Fara TVA

Valoarea totala finala a contractului

Valoarea: 16245445.00 Moneda: RON Fara TVA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu