joi, 19 iunie 2014

Bandiții PDL Mureș din Primăria Târgu-Mureș au uitat când l-au trimis pe întreținutul de partid Maior să facă lobby pentru Senin și Adru Solutions! Cum ceruse porcul de partid.


Bandiții PDL Mureș din Primăria Târgu-Mureș au uitat când l-au trimis pe întreținutul de partid Maior să facă lobby pentru Senin, Siletina și Adru Solutions! Cum ceruse porcul de partid.
Hoții PDL Mureș și scursurile lui Florea din primărie fac campanie nesimțită pentru retardatul de partid portocaliu. Pentru porcii ăștia care fac reclamă pentru javrele PDL Mureș, poate le aduceți aminte lepădăturilor cum l-au trimis pe ilegalul consilier Maior să facă lobby pentru Adru Solution (afacerile familionului Urdă pe porcii PDL Mureș, pe motiv de containere de zeci de mii de euro) și pe parcările Senin pe care porcul PDL Mureș decontează câte 800 de euro per un loc de parcare! Înmulțiți sutele de locuri din fața blocului, lăsate de comuniști, cu câte 800 de euro dedicați de porcul pedelist și veți vedea cât fură porcii din primărie, PDL Mureș și scursurile etnice din camarila hoțului pedelist, pentru că e oraș etnic care votează să nu fure maghiarul Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul, cum se lăudau leprele PDL, și să îl ia gratis banditul mare PDL Mureș!
P.S Un șut în dos la porcii lui Florea care copiază rahaturile agramate ale lui Chiorean? Porci de partid aduși în primărie și leprele cărora Florea le-a dat ușă fac reclamă isterică la retardatul lui Florea. Dați porcilor cu legea avertizorului public în cap și condamnați folosirea bunurilor instituției pe retardat și publicitatea prin gășcarul Cătană pentru albit leprele ilegale și întreținute ale lui Florea! Un denunț la ANI pentru porcul pedelist pentru abuz în funcție și pentru politizarea instituției pe retardații de subordonați și pe lepădăturile de partid? Partid Liberal, tu ai avut viceprimarul săpat pentru retardat, dă-i porcului pedelist cu legea peste botul putred!
P.S.2 Cum se vede în poză, banditul PDL l-a pus ilegal să semneze pe Maior, care era un întreținut jegos de partid, la licitații! Pentru porcul mare PDL Mureș, licitațiile se contrasemnează cu gășcari de partid pentru că angajații primăriei cu funcțiile necesare nu au vrut să semneze sau le-a fost frică de retardatul isteric nu numai la serviciul de ambulanță? - pentru cunoscători! 

Una din cele mai vechi şi mai mari grădiniţe din Tîrgu Mureş, Grădiniţa cu Program Prelungit numărul 16, de lângă maternitatea veche, este în plin proces de reabilitare. Viceprimarul Claudiu Maior a vizitat astăzi şantierul şi ne-a declarat : „ Aşa cum vedeţi şi dumneavoastră, renovarea integrală a grădiniţei numărul 16 este un proces dificil. Practic s-au păstrat doar zidurile, duşumeaua, parchetul, acoperişul, conductele, izolaţiile, reţeaua de curent din pereţi împreună cu reţeaua de gaz, apă şi canalizare, toate au trebuit schimbate. În plus am construit anumite anexe ce se vor adăuga clădirii în aşa fel încât în luna decembrie anul acesta să avem lucrările finalizate în proporţie de 95 % iar prin februarie 2015 copii să poată reveni într-o grădiniţă modernă şi în condiţii speciale. Lucrările sunt în grafic, muncitorii lucrează intens iar investiţia este una din cele mai importante derulată anul acesta de către Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş. Dacă cineva se întrebă unde sunt banii din impozite, putem să spunem că şi aici sunt acei bani şi pe străzile reabilitate şi în parcurile dotate. Practic investim mult şi banii trebuie gospodăriţi în aşa fel încât să ajungă peste tot. La grădiniţa nr.16 e vorba de confortul, sănătate şi educaţia a peste 200 de copii care vor frecventa această unitate, una din cele mai mari din oraş. Abia aştept să văd sălile de clasă pline cu copii….”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.